"ŠTA TO URADI, JOJ ĆERKO MOJA": Odzvanjali majčini krici posle svirepog ubistva Snežane u Barajevu

N. B.

06. 06. 2022. u 07:11

MEDICINSKA sestra Snežana S. (47) ubijena je juče u dvorištu svoje kuće na Glumčevom brdu u Barajevu, nadomak Beograda.

ШТА ТО УРАДИ, ЈОЈ ЋЕРКО МОЈА: Одзвањали мајчини крици после свирепог убиства Снежане у Барајеву

Foto: N.B.

Nju je, kako se sumnja, nožem izbo Zoran P. (51), sa kojim je, kako pričaju meštani, bila u vezi. Nakon toga, on je sebi prerezao vrat i u teškom stanju je prebačen u bolnicu, gde se lekari bore za njegov život.

Sve se dogodilo oko podneva, dok je Snežana, koja je bila zaposlena u Domu zdravlja, kosila travu. Prema rečima našeg izvora iz istrage, Zoran je u jednom momentu uleteo u dvorište i nožem koji je poneo sa sobom počeo da je ubada.

- Snežana je jaukala, dozivala pomoć i pokušavala da se otrgne od njega - navodi naš izvor. - Međutim, bio je jači. Izbo ju je svuda po telu, a imala je desetak povreda u blizini srca. Kada je sva krvava pala na travnjak, zario je sebi nož u vrat.

Komšije, koje su čule Snežanine pozive za pomoć, pozvale su policiju. Igrom slučaja, jedna ekipa je bila na terenu, udaljena na oko pola kilometra od Snežanine kuće. Kako smo čuli, policajci su po dolasku zatekli Zorana kako seče grkljan, a jedan od njih mu je nogom izbio nož iz ruke. Pozvana je i Hitna pomoć, ali za Snežanu nije bilo spasa, dok je Zoran prebačen u bolnicu.

Foto: Novosti

Osumnjičeni za ubistvo, Zoran P.

Ubrzo je u kuću došla i Snežanina majka. Nesrećna žena je sve vreme plakala i zapomagala, dozivajući mrtvu ćerku.

- Joj sine, dete moje - odzvanjali su majčini krici. - Joj ćerko moja, dođi. Šta ti to uradi.

Prema nezvaničnim informacijama, neposredno pre nego što će da počini stravičan zločin, Zoran je bio kod Snežane, sa kojom je navodno popio kafu. Pretpostavlja se da je kod nje došao da bi je nagovorio da se pomire, jer, kako smo mogli da čujemo, ona mu je nedavno rekla da ne želi da više budu u vezi. Navodno ga je, pre nekoliko dana prijavila policiji, jer je pretio i njoj i njenoj majci.

Foto: Fejsbuk

Žrtva Snežana S.

- Bio je ljut što ga je ostavila i zato joj je pretio - navodi naš izvor. - Snežana ga je verovatno ostavila jer je, kako sam čuo, počeo da je maltretira. Ko zna šta joj je sve obećavao, ali ona nije želela da pristane na pomirenje.Pretpostavljam da je juče došao da je moli da mu se vrati. Verovatno je i da su se posvađali, pa je rešio da ubije nju, pa sebe - dodao je izvor.

Foto: Milena Anđela

SMRT UČITELjICE U PENZIJI

PRE nešto manje od mesec dana, nedaleko od Barajeva, dogodio se sličan slučaj. Naime, 13. maja, u letnjoj kuhinji imanja u selu Rožanci, pronađeno je beživotno telo penzionisane učiteljice Snežane Đuričić (67). Smrtonosne povrede nožem joj je, kako se sumnja, naneo komšija Slavoljub J. (62). On je posle toga zapalio krov Snežanine garaže i pokušao da se ubije, prerezavši sebi vrat! Meštani ovog mirnog barajevskog sela kažu da njih dvoje nisu bili u vezi, već da su se lepo slagali, čak su jutro pre nesreće zajedno pili kafu kod Snežane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju