ŽIVEO JE S MAJKOM, IZGLEDAO MIRNO: Ovo je ubica iz Barajeva koji je izbo bivšu partnerku

N.B.

05. 06. 2022. u 20:34

TEŽAK zločin potresao je danas Barajevo, ali i celu Srbiju kada je muškarac Z.P. izbo Snežanu S. (47) nožem, a potom sebi prerezao grkljan.

ЖИВЕО ЈЕ С МАЈКОМ, ИЗГЛЕДАО МИРНО: Ово је убица из Барајева који је избо бившу партнерку

Foto: Novosti

Prema nezvaničnim informacijama Snežana je Z.P. pre tri dana prijavila zbog pretnje. Naš izvor iz istrage navodi da joj je pretio jer je bio ljut što ga je ostavila. Prema nezvaničnim informacijama on je uleteo u dvorište gde je Snežana kosila travu i krenuo da je ubada po telu.

Foto: Novosti

Nesrećna žena je pokušala da se odbrani, ali bezuspešno. Kada je ona sva krvava pala, prerezao je sebi grkljan. Prema nezvaničnim informacijama, on joj je zadao 10 uboda u blizini srca. Komšije koje su u tom trenutku bile u svojim dvorištima odmah su pozvale policiju, utrčali su u dvorište i oteli Z.P. nož.

Komšije su otkrile da je ona imala dvoje dece i da je razvedena.

- Bila je izuzetna žena, majka dvoje dece. Njih dvoje su jutros sedeli pili kafu. Oboje su razvedeni. Otišao je kući i vratio se sa nožem. Izbo je dok je kosila travu - rekao je komšija.

Majka Z. P, osumnjičenog da je danas u Barajevu, na Glumčevom brdu, ubio bivšu partnerku Snežanu S, stigla je oko 15 sati i odmah dala izjavu tužiocu. Inače, osumnjičeni živi sa majkom.

Prvi komšija kaže da nije čuo nikakvu buku iz kuće kao i da je muškarac koji je dolazio kod Snežane bio naizgled miran čovek.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije