"VEČNO ĆEMO PAMTITI TVOJ OSMEH": Prijatelji i rodbina se u čituljama oprostili od ubijenog Miloša iz Rakovice (FOTO)

Novosti online

01. 06. 2022. u 12:47

PORODICA i prijatelji opraštaju se od Miloša Tomaševića (32), koji je u nedelju uveče ubijen u Rakovici, kada ga je nakon svađe, po sopstvenom priznanju, ubio Zoran R. (54).

ВЕЧНО ЋЕМО ПАМТИТИ ТВОЈ ОСМЕХ: Пријатељи и родбина се у читуљамa опростили од убијеног Милоша из Раковице (ФОТО)

Foto: Novosti

- Naš plavi anđele, tvoj osmeh, lepota i dobrota ostaće večno u našim srcima. Neka tvoja plemenita duša počiva u miru. Čuvaćemo te od zaborava - ispod čitulje stoji potpis tvoja sestra Lidija, Rule, Strahinja i Ogi.

"Vidimo se na nekom boljem mestu", "Večno ćemo pamtiti tvoj osmeh. Počivaj u miru sa anđelima", "Večno ću te voleti i čuvati od zaborava" - samo su neke od poruka u čituljama.

- Voljenom bratancu, dušo naša, neka te gospod primi i čuva u Carstvu Nebeskom. Tvoj mili osmeh, nasmejane oči, tvoja dobrota zauvek živi u nama - napisale su tetke ubijenog mladića.

Podsetimo, juče je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan Zoran R. (54) zbog sumnje da je 30. maja posle ponoći usmrtio Miloša T. (32) u čijoj je kući živeo u Rakovici.

Zoran R. je na saslušanju priznao krivično delo i detaljno opisao svoj odnos sa ubijenim i kako je došlo do zločina.

Kako se nezvanično saznaje, Zoran je ispričao da su se on i Miloš upoznali pre tri i po godine u kafiću. Zoran je osuđen na sedam godina zatvora pred Specijalnim sudom zbog zločinačkog udruživanja i falsifikovanja novca i pošto je bio u bekstvu, skrivao se u kući kod ubijenog Miloša poslednje tri godine.

Rekao je u odbrani da ga je Miloš konstantno vređao, ponižavao, te da mu je te večeri "prekipelo" pa je odlučio da ga ubije njegovim revolverom koji je stajao u toj kući u Rakovici.

Miloš nije živeo u toj kući, već sa porodicom u Mirijevu.

Zoran ništa nije znao o kripto valutama jer je mašine i uređaje za rudarenje Miloš doneo u kuću dva ili tri dana pre ubistva.

Zoranu R. se na teret stavlja krivično delo ubistvo za koje je zaprećena kazna do 15 godina zatvora.

BONUS VIDEO: UBISTVO U RAKOVICI: Iz vatrenog oružja usmrtio stanodavca

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)