ZBOG ČEGA JE LJUBOMORNI MUŽ UBIO MILENU: Policija došla do poruka u telefonu - sumnje neosnovane

Novosti onlajn

24. 05. 2022. u 14:43

KRAGUJEVČANKA Milena M. (35), kojoj je u glavu pucao muž V. M. (40), prošlog ponedeljka, 16. maja, preminula je u Univerzitetskom kliničkom centru, tri dana nakon što su lekari konstatovali da ima „moždanu smrt“, i od kada su nepovratno prestale sve moždane aktivnosti neophodne za održavanje života.

ЗБОГ ЧЕГА ЈЕ ЉУБОМОРНИ МУЖ УБИО МИЛЕНУ: Полиција дошла до порука у телефону - сумње неосноване

Vladimir i Milena / Privatna arhiva

NJoj je tim hirurga u UKC Kragujevac istog dana kada je povređena uradio višečasovnu operaciju u nameri da joj se spase život, ali je, po svemu sudeći, vremenski period u kome je njen mozak bio bez kiseonika bio preveliki, pa je došlo do trajnog odumiranja moždanih ćelija.

Lekari su probali da je osposobe da diše samostalno, ali su ubrzo morali da je vrate na aparate jer bez njih nije mogla da održi životne parametre, piše Informer.

Zbog njenog teškog stanja odustalo se i od prevoza helikopterom na VMA u Beograd, mada je tamo već sve bilo spremno za novu operaciju.

Policija proverila poruke

Iako je mnogo pretpostavki šta je bio razlog da Vladimir reši da ubije svoju ženu, najverovatnije je, po svemu sudeći, to bila njegova bolesna ljubomora.

On je, nakon što se predao policiji posle bekstva sa mesta zločina, uhapšen istog dana i u sredu priveden kod Višeg javnog tužioca, ali nije hteo da da iskaz i iskoristio je zakonsko pravo da se brani ćutanjem.

Međutim, procurila je informacija da je u policiji rekao da je to uradio jer je ustanovio da je ona u Nemačkoj našla drugog muškarca.

Ali proverom poruka iz njenog mobilnog telefona, pokazalo se da su sumnje bile neopravdane i da je prepiska bila isključivo na drugarskoj osnovi.

Poljuljani odnosi

Iako pravu istinu niko ne zna sem njih dvoje, njihovi prijatelji i rođaci su složni u jednom – da su njihovi skladni porodični odnosi u poslednjih nekoliko meseci bili poljuljani, kao i to da su se svađali.

Neslaganja su kulminirala kako je Milena u Nemačkoj polako stajala na svoje noge, i kako se bližio dan kada je trebalo da naprave porodične papire i da se svi presele tamo. Inače, ljudi koji ga dobro poznaju, kažu da je muž bio patološki ljubomoran u svim svojim vezama, i da su mnoge zbog toga i pucale.

Sumnjao je u sve i svakoga, i u svojoj glavi često stvarao potpuno nerealne i umišljene priče. Tragično stradala Milena biće sahranjena u sredu, 25. maja, u Kragujevcu.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)