SUMNJAO DA GA MILENA VARA? Poznato stanje doktorke iz Kragujevca u koju je muž pucao

Novosti online

17. 05. 2022. u 10:58

MILENA M. (35), koju je juče u Kragujevcu upucao suprug Vladimir M. (40) iz vatrenog oružja u vrat, nalazi se, kako su naveli iz UKC Kragujevac, u teškom opštem zdravstvenom stanju.

СУМЊАО ДА ГА МИЛЕНА ВАРА? Познато стање докторке из Крагујевца у коју је муж пуцао

Vladimir i Milena / Privatna arhiva

- U ponedeljak, 16. maja 2022. godine, u našu zdravstvenu ustanovu transportovana je žena M. M. sa teškom telesnom povredom, opasnom po život, nanesenom vatrenim oružjem u lice. U toku dana obavljena je hitna hirurška intervencija, u kojoj je učestvovao tim hirurga UKC Kragujevac. Pacijentkinja je na lečenju u Jedinici intenzivnog lečenja Službe za anesteziju i reanimatologiju u teškom opštem zdravstvenom stanju, životno ugrožena - naveli su iz UKC Kragujevac.

Sumnjao da ga Milena vara

Inače, prema rečima komšija, Milena je radila u Drezdenu i planirala je da odvede muža i decu tamo i došla je da naprave ispraćaj.

- Sve su isplanirali, bili su spremni da se presele. Pozdravili su se sa rodbinom, on je valjda dao i otkaz u firmi u kojoj je radio da bi išao sa njom. Koliko znam, trebalo je danas da odu, znači upucao ju je dan pred odlazak. Imaju dvoje male dece koja su bila u kući kada je on pucao u nju. Šta se tu desilo, niko ne zna, pričaju da misli da ga ona vara, jer tri godine već živi u Nemačkoj - pričaju komšije.

Vladimir M. sinoć je uhapšen nakon višečasovnih pregovora da izađe iz automobila u kojem se zabarikadirao nakon što je pucao u vrat supruzi.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)