UBIJEN ZBOG SVAĐE OKO TUĐEG STANA? Detalji ubistva kod Vršca - napadač pokušao da pobegne u Bugarsku

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

19. 04. 2022. u 15:11

U NOĆI između nedelje i ponedeljka, u selu Gudurica, kod Vršca, ubijen je Rom Emin Azirović – Klempa (32), inače višestruki prestupnik.

УБИЈЕН ЗБОГ СВАЂЕ ОКО ТУЂЕГ СТАНА? Детаљи убиства код Вршца - нападач покушао да побегне у Бугарску

G.Šljivić

Njega su, kako nezvanično saznajemo, na smrt pretukli njegovi sunarodnici, muž i žena iz obližnjeg sela Pavliš, i to zbog napuštenog stana u kom su svi hteli bespravno da žive.

Kako je saopštilo Više javno tužilaštvo u Pančevu, Azirovićevo beživotno telo pronađeno je u ponedeljak u ranim jutarnjim satima u dvorištu ispred kuće u kojoj je neprijavljeno boravio.

Prema nezvaničnim informacijama, Azirović i supružnici su se kobne večeri žestoko posvađali oko te nekretnine, koja nije u njihovom vlasništvu, nakon čega mu je muškarac N. K. (29) iz Pavliša sa više udaraca rukama i nogama po glavi i telu zadao smrtonosne povrede.

Azirović, za koga kažu da je imao slabo srce, preminuo je na licu mesta, a ubica se dao u bekstvo.

Brzom intervencijom policije, N. K. je juče uhapšen na teritoriji opštine Bosilegrad, u blizini granice sa Bugarskom, prilikom pokušaja da pobegne u tu zemlju. Sutra će biti saslušan u pančevačkom tužilaštvu.

Stanovnici Gudurice kažu da je Azirović bio problematičan, da je krao po selu i bespravno živeo u tuđim napuštenim kućama. Nedavno se vratio iz zatvora i ponovo uselio u sporni stan, u jedinoj seoskoj zgradi.

Porodica iz Pavliša je, dodaju meštani, u međuvremenu verovatno čula da u Gudurici postoji stan u kom niko ne živi, pa su hteli da se bespravno usele, ne znajući da je Azirović tu, što je i dovelo do ovog smrtonosnog sukoba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)