NAPADAČI NA UČENIKA U BAČKOJ PALANCI UHAPŠENI: Osumnjičeni su za nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda

Z. GRUMIĆ

14. 04. 2022. u 14:13

DVOJICA mladića iz Bačke Palanke, I. R. (18) i J. M. (18), uhapšeni su sinoć zbog sumnje da su u utorak u tom mestu, u školskom dvorištu napali petnaestogodišnjeg učenika OŠ „Sveti Sava“, nanevši mu posekotine nožem po glavi i rukama.

НАПАДАЧИ НА УЧЕНИКА У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ УХАПШЕНИ: Осумњичени су за насилничко понашање и наношење тешких телесних повреда

N. Karlić

Obojici je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i oni će sutra, uz krivičnu prijavu, biti privedeni na saslušanje u Osnovnom javnom tužilaštvu u Bačkoj Palanci, potvrdio je tužilac Milan Knežević.

- Oni se terete za krivično delo nasilničko ponašanje, u sticaju sa teškom telesnom povredom – izjavio je Knežević, napominjući da je, na osnovu izveštaja lekarskog konzilijuma Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu, gde je posle napada bio medicinski zbrinut povređeni dečak, veštak sudske medicine okarakterisao njegove rane kao teške telesne povrede.

To je za napadače otežavajuća okolnost, budući da je povređeni maloletnik. Kako je dodao tužilac, ukoliko se dokaže da su oni vinovnici tog napada, sleduje im maksimalna kazna za počinjeno krivično delo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)