POKUŠAJ ATENTATA NA UGLEDNOG SRBINA IZ GRAČANICE: Doktoru Nedeljkoviću isečena kočiona creva na automobilu

Srna

13. 04. 2022. u 21:18

NEPOZNATO lice iseklo je u Gračanici crijeva na kočionom sistemu na automobilu u vlasništvu doktora urologa Neška Nedeljkovića.

ПОКУШАЈ АТЕНТАТА НА УГЛЕДНОГ СРБИНА ИЗ ГРАЧАНИЦЕ: Доктору Недељковићу исечена кочиона црева на аутомобилу

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Nedeljković je rekao Srni da ne može da poveruje da je u pitanju bilo šta drugo, izuzev da je nekom zasmetala njegova odluka da ostane da živi i radi u Gračanici sa dvoje dece, pošto mu je supruga prije dve godine preminula od posljedica virusa korona i združenih bolesti.

On je rekao da su creva na kočionom sistemu na sva četiri točka isečena u noći sa ponedeljka na utorak.

"Juče ujutro kada sam vozilom hteo da krenem na posao u Dom Zdravlja u Gračanicu osetio sam da su mi kočnice propale. Pozvao sam obližnjeg automehaničara i auto odšlepao, misleći da je neki manji kvar na kočionom sistemu na automobilu starom gotovo 15 godina", ispričao je Nedeljković.

Posle pola sata, automehaničar ga je pozvao i pokazao da su creva na sva četiri točka isečena i savetovao mu da odmah pozove policiju, što je i učinio.

Patrola Kosovske policijske službe iz Gračanice odmah je izašla na lice mesta, izvršila uviđaj i konstatovala da su creva na kočionim sistemu isečena.

"Rečeno mi je da je slučaj okarakterisan kao krivično delo pokušaj atentata i da će, u skladu sa rezultatima uviđaja, biti pokrenuta istraga", rekao je Nedeljković.

Iz Policijske stanice u Gračanici Srni je potvrđeno da su nepoznata lica, sečenjem crieva na kočionom sitemu automobila u vlasništvu Nedeljkovića, pokušala da izazovu saobraćajni udes sa nesagledivim posledicama.

"U toku je istraga i nadamo se da će počinilac ili počinioci biti otkriveni, pošto je ulica u kojoj živi porodica Nedeljković pokrivena video-nadzorom", naveli su iz policije.

Nedeljković je jedan od najcenjenijih doktora, priznat urolog, koji je znanje sticao i u Kliničko–bolničkom centru u Prištini pre ratnih sukoba na Kosovu i Metohiji. 

BONUS VIDEO: KOLONA POGREBNIH VOZILA ODVOZI TELA: Potresni snimci kod rudnika "Soko"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)