DRAMA U NIŠU: Mladić ranjen, pucali na njega iz automobila u pokretu

J. Ć.

19. 03. 2022. u 19:45

NIŠLIJA D.T. (27) ranjen je jutros dok se kretao Bulevarom cara Konstantina kada je na njega pucala zasada nepoznata osoba.

ДРАМА У НИШУ: Младић рањен, пуцали на њега из аутомобила у покрету

Foto: N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija

On se kretao iz pravca Niške Banje ka Nišu, kada ga je nedaleko od niške Kvantaške pijace sustiglo vozilo iz koga je na njega pucano.

Mladić je pogođen u nogu, a automobil u kojem je napadač bio, se udaljio. Ranjeni Nišlija je zaustavio drugo vozilo i zamolio da ga odveze do Univerzitetskog kliničkog centra. U ovoj zdravstvenoj ustanovi je ustanovljeno da ima prostrelnu ranu noge, pružena mu je pomoć nakon čega je otpušten na kućno lečenje,  navodi izvor upoznat sa ovim slučajem.

S obzirom na to da je mladi Nišlija povređen vatrenim oružjem, UKC Niš je o ovom događaju obavestio policiju koja intenzivno radi na rasvetljavanju napada na njega.

Za sada nema informacija o motivu pucnjave, niti o identitetu napadača. Pretpostavlja se da se radi o nekoj vrsti opomene s obzirom na to da je D.T. pucano u noge.

Kako saznajemo, ni ranjeni mladić nije policiji pružio informacije koje bi mogle da im pomognu da se rasvetli napad na njega.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)