ALEKSANDAR (21) SAHRANJEN U BELOM KOVČEGU: Mladić kog su uboli u srce ispraćen na večni počinak

Novosti online

28. 02. 2022. u 13:55

ALEKSANDAR Tatalović (21), koji je ubijen u sačekuši kada su ga napali maskirani mladići prošle nedelje, sahranjen je na groblju Orlovača.

АЛЕКСАНДАР (21) САХРАЊЕН У БЕЛОМ КОВЧЕГУ: Младић ког су уболи у срце испраћен на вечни починак

Foto: Fejsbuk

Tatalović je šetao sa devojkom i drugom kada ih je s leđa napala grupa mladića. On je posle ubadanja pao na zemlju, a preminuo je nekoliko sati kasnije u Urgentnom centru.

Na večni počinak mladića je ispratilo više od 300 ljudi. Roditelji, sestra, rođaci, prijatelji i poznanici oprostili su se od Aleksandra. Sahranjen je u belom kovčegu. Pre nego što je kovčeg spušten u raku pročitana su četiri govora, od porodice i prijatelja. Prvi govor je pročitala rođaka.

- Bio si vredan, dobar, najbolji čovek koga smo znali. Od malena si znao čime želiš da se baviš, a to su motori i automobili, pa si tako i upisao saobraćajnu školu. Radio si od svoje 16 godine i razlikovao si se od svojih vršnjaka jer si znao šta želiš u životu. Tvoj put je bio da vredno radiš, naučiš posao i otvoriš svoju radionicu, ali ti si izabrao drugi put, a to je da odeš kod svog starijeg brata Stevana i sada si anđeo koji nas čuva, izabrao si da budeš sa njim - rekla je rođaka okupljenim neutešnim ljudima.

Nakon njenog govora čuli su se jauci i plač, a zatim je usledio govor drugog rođaka.

Printscreen

- Bio si omiljen u društvu. Kad se ti pojaviš u prostoriji osetila se ta neka energija, vedrina i pored svih obaveza koje si imao nalazio si vreme za svoje najmilije. Vest o tome da si stradao nas je sve šokirala i petoro maskiranih napadača te je napalo i ubolo nožem u to dobro srce koje, nažalost, nije izdržalo. Sam i goloruk si se našao ispred maskiranih napadača, a kada su te napali ti nisi pobegao, nego si ostao da rešiš nesporazum koji nije ni postojao - rekao je ovaj rođak i dodao da do ovoga nije trebalo da dođe.

Rođak je dodao i da je Aleksandar kupio motor i pušku za lov jer je sa ocem često išao u lov.

Nakon ovog govora svi su počeli da plaču, potom je usledio govor još jedne rođake koja je jedva izgovorila ono napisano. A nakon nje, mladić koji je poslednji čitao govor počeo je da plače, toliko da nije uspeo da pročita pismo koje je namenio Aleksandru.

(Kurir)

BONUS VIDEO: UŽAS KOD JAGODINE: Tri tela u stanju raspadanja iz jedne porodice, komšije osetile smrad

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju