JOJKIN SIN PRVI PUT ZA MEDIJE: Postoje dokazi da moj otac i stric ni na koji način nisu učestvovali u ubistvu porodice Đokić (VIDEO)

J.Ć.

09. 02. 2022. u 14:53

KOSTA Milošević, sin Aleksandra i bratanac Kostadina Miloševića Jojke, koji su uhapšeni pošto ih je Goran Džonić, osumnjičen za trostruko ubistvo porodice Đokić, označio kao saizvršioce u jezivom zločinu, oglasio se danas prvi put za medije.

ЈОЈКИН СИН ПРВИ ПУТ ЗА МЕДИЈЕ: Постоје докази да мој отац и стриц ни на који начин нису учествовали у убиству породице Ђокић (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Kosta je završio srednju vojnu školu u Beogradu, a trenutno je u Aleksincu na raspustu, dok se sprema prijemni za Pravni fakultet. 

- Rastao sam sa svojim ocem i stricem. Osim emocionalnih, postoji određeni racionalni faktori, između ostalog i dokazni materijal koji je izveden iz istrage i koji upućuje na zaključak da oni ni na koji način nisu učestvovali u ubistvu. Iako je, možda, na početku bilo razloga za zadržavanje, smatram da ih sada više nema. Jako teško podnosim ovu situaciju, trudim se da očuvam psiho-fizičko zdravlje. Preuzeo sam odgovornost za većinu situacija koje se odnose na boravak moga oca i strica u pritvoru. Planiram da nastavim studije na Pravnom fakultetu, a ova situacija me dodatno remeti u tome - rekao je Kosta za "Novosti". 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju