PALI PREVARANTI U LOZNICI: U radnjama plaćali lažnim novčanicama, pa se počastili i u restoranu

V. M.

17. 01. 2022. u 12:46

POLICIJA u Loznici je brzom akcijom identifikovala i uhapsila J. P. (39) i B. M. (42 ) iz Beograda, osumnjičene da su 15. januara na više mesta plaćali lažnim novčanicama.

ПАЛИ ПРЕВАРАНТИ У ЛОЗНИЦИ: У радњама плаћали лажним новчаницама, па се почастили и у ресторану

Foto: V. M.

Oni se sumnjiče da su na području grada Loznice ušli u tri radnje i kupljene stvari platili sa, kako se sumnja, lažnim novčanicama od 2.000 dinara, kao i da su istog dana u jednom ugostiteljskom objektu u opštini Koceljeva račun platili falsifikovanom novčanicom.

Prilikom hapšenja kod njih je pronađeno 50 falsifikovanih novčanica od 2.000 dinara.

Zbog sumnje da su počinili krivično delo falsifikovanje novca, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Loznici osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu - kažu u policiji.

BONUS VIDEO:

SRPSKA POLICIJA U MEĐUNARODNOJ AKCIJI: Zaplenjeno 2,6 tona kokaina, uhapšena 61 osoba u osam država

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina