ONI SU UBIJENI U NAPADU: Identifikovane žrtve pucnjave kod Dečana

P. Z. S.

26. 11. 2021. u 21:16

U NAPADU na autobus koji je prevozio đake iz Đakovice do Dečana stradale su, prema albanskim izvorima tri osobe, a jedna je ranjena i nalazi se u bolnici.

ОНИ СУ УБИЈЕНИ У НАПАДУ: Идентификоване жртве пуцњаве код Дечана

Foto: Jutjub/Printskrin/Kosovoonline

Mediji na albansko objavili su imena stradalih. Poginuo je vozač Gani Đokaj i učenici Ledion Hamzaj i Gentiana Mustafaj.

Selmon Beriša iz eKKMF-a Dečana saopštio je da su tri osobe poginule u tragediji koja se dogodila pre oko dva sata.

Beriša je u direktnoj vezi na T7 rekao da je pored troje poginulih povređena i jedna osoba, pri čemu je, prema njegovim rečima, van životne opasnosti.

-Ranjenik ima lake rane, nema opasnosti po život, rekao je Beriša.

Gradonačelnik Dečana Baškim Ramosaj potvrdio je da su večeras tri osobe ubijene nakon što su iz vatrenog oružja upucane u autobus u kojem su se vozili studenti.

-Vozač je preminuo na licu mesta, dok su dva učenika preminula u bolnici, rekao je Ramosaj.

Ramosaj je rekao da je autobus prevozio studente od Đakovice do Dečana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

IZBODEN MUŠKARAC U KRUŠEVCU: Lekari mu se bore za život