PRITVOREN BEOGRAĐANIN: Osumnjičen za krađu iz kuće u Golupcu i držanje narkotika

D. N.

30. 09. 2021. u 19:13

PROTIV D.M. (48) iz Beograda, određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je izvršio tešku krađu i neovlašćeno držanje opojnih droga.

ПРИТВОРЕН БЕОГРАЂАНИН: Осумњичен за крађу из куће у Голупцу и држање наркотика

Foto depositphotos.com

On se sumnjiči da je u noći između 1. i 2. avgusta, u okolini Golupca, provalio u kuću sedamdesetpetogodišnjeg muškarca i ukrao zlatni nakit, odeću i obuću, koji su kasnije pronađeni u njegovom stanu u Beogradu.

U garderobi D.M. pronađena je i manja količina tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci.

Nakon hapšenja, njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu, na čiji predlog je sudija za prethodni postupak odredio jednomesečni pritvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja