IMAO JE VEZE SA JELENINIM UBISTVOM? Ovako je tetka ubijene pevačice optuživala danas preminulog oca Zorana Marjanovića

Z. U.

28. 09. 2021. u 21:32

OTAC Zorana Marjanovića, Vladimir, preminuo je danas zbog probema sa srcem.

ИМАО ЈЕ ВЕЗЕ СА ЈЕЛЕНИНИМ УБИСТВОМ? Овако је тетка убијене певачице оптуживала данас преминулог оца Зорана Марјановића

Foto: N. Skenderija

Pokojni Vladimir za mnoge stvari je svojevremeno optužio porodicu ubijene snaje Jelene, ali je zato njena majka za života iznela i optužbu na njegov račun. To je u sudu izjavila Jelenina tetka Ljubica Marković.

- Moja sestra je održavala kontakt sa Zoranom i bila je dobra sa njim sve dok nije umrla. Nikada ružnu reč za njega nije rekla, kao ni Jelena. Nije se žalila da je maltretira, niti da je bije. Ni Jelena nikada nije reč rekla protiv muža. Ono na šta su se žalile njih dve je ponašanje kume Vere Vukomanović i Vladimira Marjanovića, Zoranovog oca. Pred smrt je moja sestra čak mislila da njih dvoje imaju veze sa Jecinim ubistvom – rekla je jedna od tri rođene tetke Jelene Marjanović sa majčine strane.

Ljubica Marković iz Kruševca svojevremeno je na suđenju Zoranu Marjanoviću ispričala svoja saznanja o braku sestričine, ali i sumnjama svoje sestre Zorice Krsmanović, koja je umrla šest meseci nakon Jeleninog ubistva, za šta je optužen Zoran. Jelena je ponekad od nje pozajmljivala i novac majci za pelene ili lekove:

Foto: Z. Knežević

- Jelena je znala da mi kaže da više ne može da izdrži, na sve njih se žalila osim na Zorana, a najviše na kumu Veru i svekra Vladimira. Oni su se za sve pitali. Nismo mogle da popijemo ni kafu, a da je ne pozovu – dodala je Ljubica.

- Sestro, Jeca nam se muči. Često mi je to govorila moja Zorica - ispričala je LJubica. - Jednostavno, Jelena nije mogla da podnese ponašanje kume Vere i svekra Vladimira. Govorila je da ne može više i da bi najsrećnija bila da se odvoji i živi sa Zoranom sama. To je pričala i svojoj majci.

BONUS VIDEO - "TEŠKO SU ŽIVELI, ŽENA GA JE OSTAVILA": Brat Vladana, koji je ubio sina pa sebe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)