BIVŠEG SUDIJU I NJEGOVU SUPRUGU RANIO KOMŠIJA: Policija kod Lebana uhapsila osumnjičenog, supružnici u bolnici čekaju operaciju!

I. MITIĆ

26. 09. 2021. u 20:07

MUŠKARAC i žena koji su ranjeni u napadu vatrenim oružjem u selu Veliko Vojlovce, kod Lebana, trenutno nisu u životnoj opasnosti i njima se ukazuje pomoć na Odeljenju hirurgije leskovačke Opšte bolnice.

БИВШЕГ СУДИЈУ И ЊЕГОВУ СУПРУГУ РАНИО КОМШИЈА: Полиција код Лебана ухапсила осумњиченог, супружници у болници чекају операцију!

Foto: I. Mitić

- I jedno i drugo su u relativno stabilnom stanju. Oboje su hicima iz vatrenog oružja pogođeni u stomak. Ženska osoba ima i ranu pored leve prepone, a muškarac iznad kolena. Na prijemu su bili komunikativni što ukazuje na to da nisu izgubili mnogo krvi odnosno da nemaju povrede nekog velikog krvnog suda. Za sada nisu životno ugroženi. Oni će biti operisani. Ne očekujemo da im se stanje komplikuje i nadamo se da će se postoperativni tok odvijati kako bi trebalo – kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.

U policiji nam je potvrđeno da je u selu kraj Lebana došlo do pucnjave u kojoj su ranjene dve osobe.

- Uhapšeno je lice koje je osumnjičeno da je ranilo dve osobe, a nadležno tužilaštvo će kvalifikovati ovo krivično delo pošto prikupi sve informacije neophodne za takvu odluku. Javnost će o tome biti obaveštena saopštenjem – kazala je Marija Sokolović, portparol Policijske uprave u Leskovcu.

Prema nezvaničnim informacijama, ranjeni su penzionisani sudija za prekršaje Z.K. i njegova supruga, dok se sumnja da je na njih pucao komšija sa kojim je ranjeni čovek navodno bio u višegodišnjem sporu oko imovine.

Komšije kažu da su hici iz vatrenog oružja odjeknuli u centru sela nešto pre 16.30 časova. Hitna pomoć iz Lebana je brzo stigla na lice mesta i povređene odmah transportovala u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice, dok je ispred kuće ranjenih supružnika stiglo više policijskih automobila. Oni su u međuvremenu okončali i uviđaj, pa se sada čeka odluka tužilaštva o osumnjičenom koga će najverovatnije teretiti za pokušaj ubistva.

BONUS VIDEO - LOME I ŠUTIRAJU STOLICE, BACAJU KLUPE: Bahato ponašanje učenika izazvalo šok

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)