OPET UHAPŠEN INSPEKTOR SBPOK-A BOŽIDAR STOLIĆ: Sa pripadnikom BIA i još jednim licem osumnjičen za krivično delo prinuda

Novosti online

25. 09. 2021. u 11:56 >> 11:57

INSPEKTOR SBPOK-a za krvne i seksualne delikte Božidar Stolić (1986.) uhapšen je jutros u akciji policije, u kojoj su privedeni i pripadnik BIA M. K. (1971) i S. K. (1975.), saznaju "Novosti".

ОПЕТ УХАПШЕН ИНСПЕКТОР СБПОК-А БОЖИДАР СТОЛИЋ: Са припадником БИА и још једним лицем осумњичен за кривично дело принуда

Foto: Jutjub/Printskrin

Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prinuda u pokušaju na štetu jednog muškarca iz Požarevca.

Oni se terete da su u periodu od 17. do 22. septembra ove godine nekoliko puta boravili u ugostiteljskom objektu oštećenog i preteći mu pokušali da ga prinude da im proda ugostiteljski objekat za višestruko nižu vrednost u odnosu na stvarnu vrednost. Kada je oštećeni odbio, oni su mu, kako se sumnja, saopštili da više ugostiteljski objekat nije njegov već njihov.

Osumnjičenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni ovom tužilaštvu.

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za otmicu Beranca u Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)