OVO JE OTAC KOJI JE UBIO TROJE DECE: Ostavio oproštajnu poruku pa počinio stravičan zločin

J. Koerbler, od stalnog dopisnika, Zagreb

25. 09. 2021. u 10:31

ZAGREB ne pamti takav zločin. U noći na subotu, nešto posle 2 časa, austrijski državljanin Harald K. rukama je zadavio troje dece, sedmogodišnje blizance, devojčicu i dečaka i četverogodišnjeg dečaka u penthauzu zgrade u elitnom naselju Mlinovi i nakon toga pokušao samoubistvo koje nije uspelo.

ОВО ЈЕ ОТАЦ КОЈИ ЈЕ УБИО ТРОЈЕ ДЕЦЕ: Оставио опроштајну поруку па починио стравичан злочин

Foto: Fejsbuk/Harald Kopitz

Pre ovog strašnog zločina na društvenim je mrežama najavio da se 'oprašta od sveta', pa su njegovi prijatelji alarmirali policiju koja je ušla u potkrovni stan i naišla na užasan prizor.

U spavaćoj sobi ležalo je nepomićno telo četverogodišnjaka, a blizanci su bili zadavljeni u dnevnom boravku. Otac je pokazivao znakove života i odmah je prevezen u bolnicu Sestara milosrdnica.

Opširnije čitajte sutra u štampanom izdanju "Večernjih novosti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)