POČELA SUĐENJA ZA DVE PUCNJAVE U NOVOM PAZARU: Zbog toga bila angažovana i Žandarmerija

N. K.

13. 09. 2021. u 21:35

PRED Višim sudom u Novom Pazaru ove nedelje počinju suđenja osobama koje su učestvovale u pucnjavama tokom decembra prošle godine zbog čega je Žandarmerija bila angažovana gotovo dva meseca u tom gradu.

ПОЧЕЛА СУЂЕЊА ЗА ДВЕ ПУЦЊАВЕ У НОВОМ ПАЗАРУ: Због тога била ангажована и Жандармерија

Foto N. Kočović

Glavni pretres na suđenju H. A. (46), optuženom za ranjavanje M. K. (40) i slučajne prolaznice M. M. (34) u blizini zgrade Policijske uprave, kao i njegovom sinu A. A. (24), počinje danas iznošenjem njihovih odbrana. Otac i sin, koje će pred sudom zastupati advokat Božo Prelević, do sada su se branili ćutanjem.

Optuženi H. A. tereti se da je 15. decembra prošle godine, sa dva hica pogodio M. K., koji se nalazio u automobilu, a potom ispalio još četiri, od kojih je jedan teško ranio slučajnu prolaznicu M. M., udaljenu oko 80 metara.

U petak će biti održano pripremno ročište na suđenje N. A. (39) optuženom da je 17. decembra 2020, pucao na N. B. (38) koji je sedeo u jednom ugostiteljskom objektu u Ulici AVNOJ-a, u centru Novog Pazara. On se tereti da je kroz izlog kafića ispalio nekoliko hitaca i ranio N. B., posle čega je pobegao. Uhapšen je četiri dana kasnije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu