BAHATOM VOZAČU PRETI 12 GODINA ROBIJE: Poznato za šta se tereti vozač koji je usmrtio Milicu (28), pa pobegao sa mesta zločina

Novosti online

11. 08. 2021. u 21:39

OGNjEN K. (29) iz Temerina, osumnjičenom da je u noći između subote i nedelje džipom „rendž rover“ pregazio i usmrtio Milicu Milićević (28) na Beogradskom keju u Novom Sadu, preti 12 godina zatvora!

БАХАТОМ ВОЗАЧУ ПРЕТИ 12 ГОДИНА РОБИЈЕ: Познато за шта се терети возач који је усмртио Милицу (28), па побегао са места злочина

Foto: Fejsbuk/Milica Milićević

On se tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraća, ali i za nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći, budući da je posle udesa pobegao.

Bio pijan

- Slučaj je u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu. Ognjenu K. je posle hapšenja izmereno 1,8 promila alkohola u krvi, a pretpostavlja se da je u trenutku nesreće imao i više. Predviđena kazna za krivično delo za koje se on sumnjiči je od dve do 12 godina zatvora. Za krivično delo nepružanje pomoći povređenom licu koje je potom preminulo može se izreći zatvorska kazna od jedne do osam godina - objašnjava naš izvor.

Podsetimo, Ognjen K. je džipom otpozadi udario u skuter na kom je bila Milica sa dečkom Zoranom Jankovićem (23). Od siline udarca oni su odleteli 30 metara, a pošto je odbacio Milicu, džip ju je potom i pregazio! Devojka je preminula na mestu, a njen momak je teško povređen. On je ranije ispričao da su se vozili svega nekoliko stotina metara kada su osetili jak udarac.

Dečko povređen

- Ovo je strašno šta sam doživeo. Milica i ja smo bili drugovi unazad nekoliko godina, a pre četiri nedelje smo počeli da se zabavljamo. Kobne večeri, posle mog posla, krenuli smo skuterom na kej da malo sedimo uz obalu Dunava. Ja sam vozio, ona je bila iza mene. Odjednom smo osetili nenormalan udarac otpozadi, ja sam se onesvestio - prepričao je trenutak nesreće Janković, koji ne može da prežali smrt svoje devojke, koja je bila studentkinja Akademije umetnosti u Novom Sadu i omiljena među kolegama i prijateljima.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)