U NOVOM SADU ZA VOLANOM SA VIŠE OD DVA PROMILA ALKOHOLA: Za dan u Južnobačkom okrugu iz saobraćaja isključeno devet vozača i dva vozila

Lj.P.

03. 08. 2021. u 12:10

NA području Južnobačkog okruga policija je 2. avgusta otkrila i sankcionisala ukupno 136 saobraćajnih prekršaja. Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno devet vozača i dva vozila, a zadržan je jedan vozač, zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

У НОВОМ САДУ ЗА ВОЛАНОМ СА ВИШЕ ОД ДВА ПРОМИЛА АЛКОХОЛА: За дан у Јужнобачком округу из саобраћаја искључено девет возача и два возила

Foto: D.N.

On se tereti i za prekršaj nasilničke vožnje jer je, u Novom Sadu, vozio automobil sa više od dva promila alkohola u organizmu i on će sa biti priveden sudiji za prekršaje.

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodile su se četiri saobraćajne nesreće, u kojima je jedna osoba lakše povređena. U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodile su se dve saobraćajne nesreće, u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OBAVLJENE 104 ZAPLENE: Kraljevačka policija u borbi protiv zloupotreba opojnih droga