NA REDU SASLUŠANJE SVEDOKA: Teodosićev brat tvrdi da je sve laž, detalji slučaja koji je uzbunio Srbiju

B. PUZOVIĆ

15. 07. 2021. u 22:00

VALjEVAC Jovan Teodosić (36), rođeni brat proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića, svojim najbližima i prijateljima rekao je, kako nezvanično saznajemo, da nisu tačne optužbe I. R. (43) bivše radnice u računovodstvu hotela "Crni vrh" na Divčibarama, u kom je Teodosić direktor, da je 4. decembra 2019. godine pokušao da je napastvuje.

НА РЕДУ САСЛУШАЊЕ СВЕДОКА: Теодосићев брат тврди да је све лаж, детаљи случаја који је узбунио Србију

Foto Tanjug

Jovan Teodosić danas je bio nedostupan za medije, angažovao je advokata i najavio da će pred nadležnim pravosudnim organima dokazati da su optužbe protiv njega za pokušaj silovanja - lažne.

U prisustvu svojih zastupnika, I. R. iz grada na Kolubari krivičnu prijavu protiv Jovana Teodosića podnela je Višem javnom tužilaštvu u Valjevu, u kojoj navodi da je pokušao da je obljubi u njenoj hotelskoj sobi, tokom probnog rada, neposredno pred otvaranje ovog ugostiteljskog objekta na Divčibarama. Navodno, tada se ponašao nasilno, a kada mu je pružila otpor rekao je da će svake noći dolaziti u njenu sobu.

- Šokirani smo saznanjem da je bivša radnica u računovodstvu I. R. podnela krivičnu prijavu protiv Jovana Teodosića - kažu zaposleni u hotelu "Crni vrh", koji su insistirali na anonimnosti.

- Nijednog trenutka ničim nije pokazivala da se u njenoj hotelskoj sobi događalo ono što je navela u prijavi. Čudno je što je krivična prijava usledila tek pošto je dobila otkaz u hotelu. Svakako, nadležni će utvrditi istinu, ali neverovatno je da ništa u njenom ponašanju nije nagoveštavalo navodni pokušaj silovanja.

Savremeni, novi hotel "Crni vrh" otvoren je 22. decembra 2019. godine, a zaposleni su imali obavezu da u njemu borave i stanuju. Objekat su braća Teodosić, košarkaški as i reprezentativac Miloš i njegov rođeni brat Jovan izgradili umesto postojećeg kampa "Breza", koji su kupili za 206.000 evra.

- Svi koji radimo u hotelu smo kao jedna porodica, nikada nije bilo nikakvih problema - kažu naši sagovornici.

- Atmosfera u hotelu je dobra, odnos vlasnika i direktora prema zaposlenima veoma je korektan.

PLAŠILA SE

Navodno, Teodosić je u sobu I. R. u gluvo doba noći banuo pijan, a sutradan kada se otreznio molio ju je da ne daje otkaz, već da nastavi da radi u hotelu. Krivičnu prijavu, kako su preneli mediji, podnela je tek sada, jer se ranije plašila, a zbog svega što se te noći dešavalo doživela je ozbiljan stres i traumu.

SLEDE ISKAZI SVEDOKA

VALjEVSKA policija, kako saznajemo, već je zakazala informativne razgovore sa prvim svedocima u okviru predistražnog postupka koji je pokrenut posle podnošenja krivične prijave protiv Jovana Teodosića zbog navodnog pokušaja silovanja I. R. u decembru 2019. godine. Reč je uglavnom o sadašnjim i bivšim radnicima hotela "Crni vrh", koji treba da posvedoče o događajima i ponašanju Teodosića i I. R. u vreme spornog događaja. Nalog policiji za prikupljanje obaveštenja juče je izdalo Više javno tužilaštvo u Valjevu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)