"DOK SAM JE TUKAO CELA TERETANA JE GLEDALA": Neverovatan iskaz siledžije koji je brutalno napao radnicu teretane

Novosti online

09. 07. 2021. u 19:51

UROŠ R. umislio da je postao novi menadžer u teretani "Ahilej", a kada mu je radnica zabranila da uđe iza pulta i "zavede red", brutalni je pretukao

ДОК САМ ЈЕ ТУКАО ЦЕЛА ТЕРЕТАНА ЈЕ ГЛЕДАЛА: Невероватан исказ силеџије који је брутално напао радницу теретане

Foto: Printskrin

Uroš R. (19) iz Beograda, koji je u četvrtak uhapšen zbog sumnje da je u teretani "Ahilej" napao radnicu, priznao je na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu da je "tukao devojku sve dok ga od nje nije razdvojio pevač Sloba Radanović".

Podsetimo, poznati pevač je slučajno, baš u vreme incidenta vežbao u teretani i među prvima je pritekao u pomoć prestravljenoj devojci, koju je tukao Uroš R.

- Opsovala mi je majku i nije mi se izvinila, zbog toga sma je pretukao. Udarao sam je podlakticama u leđa, udarao sam je jako, bar pet ili šest puta, kako bih drugačije - rekao je, kako se saznaje, Uroš R. kom je posle iskaza koji je dao, određen pritvor do 30 dana.

On je, prema nezvaničnim informacijama, pokušao da okrivi devojku da ga nije ispoštovala kao novog menadžera koji je tu došao da "zavede red", kao i da mu je "pukao film" kada mu je opsovala majku.

Međutim, kako saznajemo, Uroš R., nije bio postavljen za novog menadžera, a pre incidenta koji je napravio dva puta u toku jednog dana u istoj teretani, pominjao je navodno zaposlenima da stižu novi vlasnici objekta, marsovci i da će on biti glavni.

Svi su me se plašili, Sloba me smirio

Uroš R., kako se saznaje, na saslušanju je detaljno ispričao i da su se svi vezbači uplašili kada je napao i počeo da udara radnicu.

- Dok sam tukao Draganu cela teretana je gledala u mene i svi su se uplašili da ni oni ne budu na njenom mestu. Kada sam izlazio iz teretane zamolio sam tog pevača Slobu Radanovića da penese Dragani da mi više ne pravi probleme, a obećao sam mu da ni ja više neću praviti problem Dragani niti bilo kome drugom.

- Uroš R. je povremeno dolazio da vežba, a toga dana, pre prvog incidenta spominjao je marsovce, da oni oni dolaze kao novi vlasnici i da je on tu sada glavni. Kada ga devojke koje tu rade nisu pustile da uđe iza pulta i preuzme njihov posao, počeo je da ih vređa, psuje, ali je najgore od svega što im je pretio ubistvom a onda šutnu stolicu.

Izgovarao je da će da hodaju sa gvozdenim čizmama po Dunavo, i da će da pošalje ljude da ih ubiju i zakopaju ispred teretane. Devojke su odmah primetile da sa njim nešto nije u redu - priča izvor. Prema njegovim rečima, mislile su da se sve smirilo kada se okrenuo i izašao, međutim, haos je nastao kada se nekoliko sati kasnije ponovo vratio, napao i pretukao radnicu.

Kako se saznaje, posle hapšenja Uroš R. je ispričao da se vratio jer je u međuvremenu "Dragana poslala ubice na njega, ali je uspeo da im pobegne".

- Uleteo sam u Ahilej i odmah pitao Draganu da li njen dečko pokušava da mi namesti ubistvo. Pretukao sam je, udarao sam dok me od nje nisu razdvojili jedan čovek sa plavim očima i pevač Sloba Radanović - navodno je rekao.

Uroš R., koji je priznao i da je posle prvog incidenta i na svom instagram nalogu pretio devojkama iz teretane ubistvom, ali je navodno dodao i da mu je "žao i da nikada ništa više slično neće da uradi".

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)