LOCIRAN VELJIN OPERATIVAC: Policija na tragu Viboru Končareviću, pobegao u "komšiluk" posle razbijanja Belivukove grupe

E. H.

02. 06. 2021. u 18:01

OPERATIVCI srpske policije na tragu su Viboru Končareviću (42) iz Koteža, u čijem je stanu pronađena velika količina narkotika i oružja.

ЛОЦИРАН ВЕЉИН ОПЕРАТИВАЦ: Полиција на трагу Вибору Кончаревићу, побегао у комшилук после разбијања Беливукове групе

Foto: ATA images/Printscreen

Ovaj saradnik i visokopozicionirani član kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića lociran je u jednoj od zemalja u regionu. U dogovoru sa policijom te države radi se na njegovom hapšenju.

Prema nezvaničnim saznanjima, on se u prvo vreme skrivao u Kotežu i to od onog dana kada su se Belivuk i Miljković vratili iz Crne Gore i završili u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala.

Končarević se potom prebacio u Beograd, a odatle je, kako se sumnja, ilegalno prešao u jednu susednu zemlju i to nekoliko dana posle "razbijanja" Belivukove i Miljkovićeve ekipe. U Končarevićevom štek stanu u Kotežu, koji je bio i skrovište ove kriminalne grupe, policija je pre nekoliko dana pronašla eksplozivnu napravu sa maggnetom i daljinskim upravljačem, dve ručne bombe, pištolj, revolver, šest okvira za automatsku pušku, "hekler", automatski pištolj i municija. Pronađeno je i više od 10,2 kilograma mešavine amfetamina i kofeina, više od 3,5 kilograma hašiša i veća količina materije za koju se sumnja da je heroin.

O Belivukovoj i Miljkovićevoj ekipi danas je govorio i Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji je, gostujući na TV Hepi, istakao da policija ima jake dokaze protiv ove kriminalne grupe, koja je uhapšena početkom februara.

- Kada tužilac Mladen Nenadić kaže da je veoma zadovoljan i količinom i kvalitetom dokaza, to onda znači da su pred njima duge, duge godine zatvorskog života, iz koga oni više nikada neće izaći. Mogu da pevaju, maštaju i sanjaju, ali izaći neće nikada - rekao je Vulin i istakao da voli kada kriminalci "kače" podršku Velji Nevolji preko društvenih mreža.- To mi pomogne, jer ne moram da tražim ko je. Oni se sami legitimišu. Onda dođu nadležni organi i kažu: Kad smo već kod toga, da nam kažeš šta si radio prošlog leta?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

PADA ODLUKA! Može li Novak Đoković da prestigne Rodžera Federera i Rafaela Nadala?