VIŠI SUD DONEO ODLUKU: Pritvoreni na mesec dana zbog tuče sa kobnim ishodom

D. N.

20. 04. 2021. u 12:51

VIŠI sud u Požarevcu odredio je jednomesečni pritvor za Z.M. (49) i B.M. (47), zbog tuče u kojoj je preminuo Milan D. (48) Z.M. se sumnjiči za nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom, a B.M. za učešće u tuči.

ВИШИ СУД ДОНЕО ОДЛУКУ: Притворени на месец дана због туче са кобним исходом

FOTO: D. N.

Do kobne tuče došlo je u nedelju uveče, u Ulici Sime Simića u širem centru Požarevca, ispred ugostiteljskog lokala „Barakuda“, posle svađe između preminulog i osumnjičenih.

Na saslušanju pred višim javnim tužiocem, Z.M. je rekao da je, u jednom trenutku, udario Milana D, zbog čega je ovaj pao na beton i preminuo. On je odmah pokušao da mu pomogne, jer nije imao nameru da ga teško povredi, ali bezuspešno. Njegove tvrdnje potvrdio je izveštaj sa obdukcije, u kojem je navedeno da je preminuli zadobio povredu glave, kao i povredu nosa, od pada licem na beton.

FOTO: D. N.

Drugoosumnjičeni B.M, na saslušanju je izjavio kako je ovu dvojicu pokušavao da smiri i da spreči fizički kontakt među njima, ali nije uspeo da reaguje dovoljno brzo.

Nakon hapšenja, Z.M. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio ubistvo, ali je, posle saslušanja, ovo delo prekvalifikovano u blaže.

Narednih dana sprovešće se istraga, uz veštačenja i saslušanja svedoka. Inače, dvojica osumnjičenih i preminuli radili su zajedno kao zidari i do sada među njima nije dolazilo do sukoba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)