ODREĐEN PRITVOR OCU NEĐELJKA ĐUROVIĆA: Na saslušanju izjavio da se ne seća šta je radio jer je bio u pripitom stanju

N.B.

14. 04. 2021. u 15:16 >> 16:03

BOJICA Đurović, otac Neđeljka Đurovića, koji pred Višim sudom u Beogradu odgovara za optužbe da je usmrtio studente iz Čačka Miloša Mileusnića, priveden je danas u Prvo osnovno tužilaštvo zbog sumnje da je počinio krivična dela lažno prijavljivanje i ugrožavanje sigurnosti.

ОДРЕЂЕН ПРИТВОР ОЦУ НЕЂЕЉКА ЂУРОВИЋА: На саслушању изјавио да се не сећа шта је радио јер је био у припитом стању

Foto privatna arhiva

Osumnjičen je da je lažno prijavio da je policajac koji mu je svojevremeno uhapsio sina ranjen u stanu. Bojica je, kako saznajemo, na saslušanju u tužilaštvu negirao da je telefonom pozivao razne službe, tačnije, naveo je da se ne seća da je tako nešto uradio, jer je bio u pripitom stanju.

Dalje je u svojoj odbrani naveo da je revoltiran postupanjem policije u postupku koji se vodi protiv njegovog sina. Tužilaštvo je Prvom sudu predložilo da mu se odredi pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva, s obzirom da je reč o stranom državljaninu, nakon čega mu je i određen pritvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRAŽE DA ĆERKA JANA SVEDOČI: Nastavlja se suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene (FOTO)