UHAPŠENA NIŠLIJKA KOJA JE IZBOLA MUŠKARCA U HOTELU: Pokušala da sve predstavi kao silovanje, sumnja se da je bila pod dejstvom opijata

J. ĆOSIN

25. 11. 2022. u 15:35

NIŠLIJKA A. N. (30), osumnjičena da je 2. novembra u jednom niškom hotelu izbola muškarca iz Žitorađe D. R. (43) sa kojim je došla te večeri, pravdajući se da se navodno branila od pokušaja silovanja, uhapšena je i osumnjičena za pokušaj teškog ubistva.

УХАПШЕНА НИШЛИЈКА КОЈА ЈЕ ИЗБОЛА МУШКАРЦА У ХОТЕЛУ: Покушала да све представи као силовање, сумња се да је била под дејством опијата

Foto: N. Skenderija/Tanjug/Profimedia/Ilustracija

Nakon krvave drame, čovek je operisan i u stabilnom je stanju, dok je A. N. koja mu je nanela povrede najpre bila smeštana u Psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici.

Nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Nišu i niškom Višem sudu ona je, kako saznajemo, uhapšena.

Istraga protiv okrivljene A. N. pokrenuta je zbog osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško ubistvo u pokušaju. Okrivljenoj je po predlogu VJT u Nišu određen pritvor 16. novembra u trajanju do 30 dana. U vezi sa ovim krivičnopravnim događajem nije prijavljeno drugo lice, navode u Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Kako saznajemo, A. N. je i ranije dolazila ovaj hotel, nekada i sa ćerkicom i boravila u njemu po nekoliko dana, jer nema stalno mesto stanovanja u Nišu. Kobne noći sa njom je bio D. R. Kakva se drama tačno odigrala u ovom hotelu, pokazaće policijska istraga.

Kako se nezvanično saznaje, devojka je, malo iza ponoći, izašla iz sobe i od osoblja hotela zatražila kuhinjski nož. Pošto joj nisu dali, ona je navodno izašla iz hotela da nabavi nož, ali, prema nezvaničnim saznanjima, on je uboden makazama koje su pronađene kod umivaonika.

Foto: Novosti

Nakon toga, A. N. je ponovo sišla do recepcije i zaposlenima rekla da ne zovu policiju dok ona ne napusti hotel. Takođe je rekla da mora da se vrati u sobu da uzme novac i narukvicu, a zapravo su to bile stvari muškarca kojeg je ubola, te se sumnja da je čitava drama nastala jer je devojka htela da ga pokrade. Osoblje je odmah pozvalo policiju koja je došla i na licu mesta zatekla A. N. sa nožem u ruci.

- Povređeni muškarac izašao je na nogama, krv mu je uz vrata šikljala na sve strane, prskala po zidovima - kaže dobro obavešten izvor .

Nakon drame A. N. je pokušala da ceo incident predstavi kao silovanje, ali ovi navodi tek treba da budu provereni. Sumnja se da je bila pod uticajem opijata, s obzirom na to da su u sobi nađene tablete, a ona je prebačena u psihijatrijsku bolnicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina