ODLOŽENO SUĐENJE MILOŠU ĆERANIĆU: Majka vikala: "Pucao si u leđa!"

S. J. M.

06. 10. 2022. u 15:45

NA suđenju Milošu Ćeraniću za ubistvo Draga Božovića na Bežanijskoj kosi 2018. godine danas su u Višem sudu u Beogradu, trebale da budu iznete završne reči i zakazana presuda, mešutim pretres je odložen, kako bi se pozvao veštak balističar Milan Kunjadić da se ponovo izjasnio o svom nalazu i mišljenju.

ОДЛОЖЕНО СУЂЕЊЕ МИЛОШУ ЋЕРАНИЋУ: Мајка викала: Пуцао си у леђа!

Foto Privatna arhiva

Utvrđeno je da skica mesta događaja, koja je data Kunjadiću za veštačenje ima grešaka, pa je u međuvremenu policija napravila novu i dostavila je sudu. Veštak treba da kaže da li to menja njegovo veštačenje ili ne.

Prema staroj skici smatralo se da je Ćeranić pucao u Božovića sa udaljenosti od 20 metara, a prema novoj sa 33,6 metara. To bi možda moglo biti značajno za eventualno odlučivanje o nameri da ubije Božovića.

Ćeranić je sada prvi put na suđenje stigao iz kućnog pritvora i do ulaza u sudnicu pratila su ga dva momka kao obezbeđenje. Porodica Draga Božovića kada ga je videla nešto su mu dobacili, a majka mu je vikala da joj je sinu pucao u leđa. Ćeranić je samo prošao kraj njih i sklonio se sa strane u hodniku da ga ne vide.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest