SVEDOK ZAVRŠIO U ZATVORU U BELGIJI: Odloženo suđenje Alenu Cigleru

S. J. M.

21. 09. 2022. u 15:01

SUĐENjE Alenu Cigleru, optuženom za saizvršilaštvo sa Čaba Derom u teškom ubistvu Nebojše Markovića na Banovom brdu 2019. godine, odloženo je juče, jer se nije pojavio svedok Goran Prskalo, u čijem stanu u Subotici je Cigler i uhapšen. Policija je Viši sud u Beogradu obavestila da je Prskalo u zatvoru u Belgiji i da je za njim i beogradska policija raspisala poternicu.

СВЕДОК ЗАВРШИО У  ЗАТВОРУ У БЕЛГИЈИ: Одложено суђење Алену Циглеру

Foto: D. Milovanović

Ciglerov branilac Slobodan Ružić kazao je sudskom veću, da prema informacijama koje ima, Prskalo iz zatvora treba da izađe krajem sledeće godine. To praktično znači da onda ne može da bude saslušan kao svedok.

Međutim, pošto je zameniku tužioca bitno da se on neposredno sasluša, jer je na ranijim saslušanjima davao neke kontradiktorne iskaze, a i u njegovom stanu je pronađen pištolj za koji je Cigler oslobođen, sud joj je naložio da preko Interpola dobije informacije kada Prskalu ističe kazna.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NA SUĐENJU MARJANOVIĆU SVEDOČIO POLICAJAC PUCIĆ:  Zoran mi je delovao zabrinuto