NIJE ZNAO DA MU SE NA TAVANU KUĆE NALAZI ČITAV ARSENAL: Saslušan osumnjičeni kom je u domu u Kotežu zaplenjena velika količina oružja

J. D. Lj.

18. 08. 2022. u 13:25

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Nenad F. (40) povodom oružja pronađenog u njegovoj kući u Kotežu, na tavanu, gde je policija zaplenila tri automatske puške sa osam pripadajućih okvira, revolver, pištolj i 323 metka različitog kalibra, kao i manja količina narkotika i vagica za precizno merenje.

НИЈЕ ЗНАО ДА МУ СЕ НА ТАВАНУ КУЋЕ НАЛАЗИ ЧИТАВ АРСЕНАЛ: Саслушан осумњичени ком је у дому у Котежу заплењена велика количина оружја

D.N.

Osumnjičeni je na saslušanju tvrdio da on uopšte ne zna da se to oružje tu nalazilo, te da je pripadalo njegovom pokojnom bratu.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo Višem sudu u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Nenadu F. na teret se stavljaju krivična dela Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i Neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega