VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO: Policiji podnet zahtev za prikupljanje obaveštenja povodom događaja sa meča između Partizana i AEK-a

J. D. LJ.

16. 08. 2022. u 12:55

VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je policiji zahtev za prikupljanje obaveštenja povodom događaja tokom i posle utakmice odigrane 11. avgusta 2022. godine na stadionu FK “Partizan” između epika FK “Partizan” i FK “Aek” iz Larnake, nakon što mu je danas dostavljen izveštaj policije o toj sportskoj manifestaciji.

ВИШЕ ЈАВНО ТУЖИЛАШТВО: Полицији поднет захтев за прикупљање обавештења поводом догађаја са меча између Партизана и АЕК-а

FOTO: Tanjug / Miloš Milivojević

Naložena je identifikacija muškarca koji je u 44. minutu na istočnoj tribini stadiona nogom udario jednog od pripadnika Žandarmerije i podnošenje krivične prijave protiv njega zbog krivičnog dela Nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.

Takođe je naloženo da se identifikuje fotoreporter kojeg je napao igrač AEK-a N.T, kako bi se izjasnio o razlogu i načinu napada, kao i da li je zadobio neke telesne povrede tom prilikom.

Zahtevom je naloženo i da se utvrdi identitet četiri lica koja su nakon završetka utakmice neovlašćeno ušla u teren u trenutku kada su igrači FK “Partizan” došli do južne tribine, kao i da se utvrdi da li su se ta lica fizički ili verbalno sukobila sa drugim licima.

BONUS VIDEO:

Navijanje pristalica AEK-a pred početak meča s Partizanom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

LJUDINA: Pogledajte kako je čovek sa štakama spasao povređeno mače u Beogradu (VIDEO)