NAPALI I POLICAJCA: U novosadskom Osnovnom sudu zakazano suđenje dvojici Novosađana za nasilničko ponašanje

Lj. P.

05. 07. 2022. u 14:14

PRED Osnovnim sudom u Novom Sadu, za 12. jul je zakazan glavni pretres u postupku proti okrivljenih Ognjena Stankovića (25) i Damjana Puzovića (24) iz Novog Sada, saopštila je Informativna služba Osnvnog suda u Novom Sadu.

НАПАЛИ И ПОЛИЦАЈЦА: У новосадском Основном суду заказано суђење двојици Новосађана за насилничко понашање

Lj.P.

Okrivljenom Ognjenu Stankoviću stavlja se na teret da je 4. decembra 2021. godine u Novom Sadu izvršio dva krivična dela nasilničko ponašanje i to ispred Tržnog centra „Promenada“ i u glavnom holu Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine, krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, te da je dana 6. decembra 2021. godine izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija na taj što je u svojoj kući neovlašćeno držao municiju.

Okrivljenom Damjanu Puzoviću, kako dalje navode u Informativnoj službi novosadskog Osnovnog suda, stavlja se na teret da je dana 4. decembra 2021. godine u Novom Sadu izvršio krivično delo nasilničko ponašanje ispred Tržnog centra „Promenada“ i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti u glavnom holu Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

Prema obojici okrivljenih pritvor je produžen do 2. septembra .2022. godine zbog bojazni da bi boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu mogli ponoviti istovrsna krivična dela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni