PRESUDA NASILNIKU IZ VRANJA: 12 godina zatvora za Zorana koji je ženi sipao sonu kiselinu u oči i na lice

J.D.LJ.

28. 06. 2022. u 14:51

OSNOVNI sud u Pančevu osudio je na 12 godina zatvora Zorana K. jer je 24. marta oteo, zlostavljao i sipao kiselinu u oči partnerki.

ПРЕСУДА НАСИЛНИКУ ИЗ ВРАЊА: 12 година затвора за Зорана који је жени сипао сону киселину у очи и на лице

Zoran Kostić / Privatna arhiva

Optužnim predlogom koje je Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo Osnovnom sudu u Pančevu protiv Zorana K. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo protivpravno lišenje slobode, krivično delo izlaganje opasnosti i krivično delo teška telesna povreda kada je dana 24. 3. 2022. godine oštećenu Nadu S. nakon verbalne rasprave držao zatvorenu na svirep način, a potom joj sipao sonu kiselinu u oči. 

Osnovni sud u Pančevu doneo je prvostepenu presudu kojom je Zorana K. osudio na kaznu zatvora u trajanju od 12 godina, dok je pritvor, prethodno određen, produžio do upućivanja u Ustanovu za izdržavanje krivične sankcije.

Kako je Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu u optužnom predlogu tražilo da se optuženom Zoranu K. izrekne kazna zatvora u trajanju od 15 godina i 6 meseci i kako Sud nije izrekao predloženu krivičnu sankciju, Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu će podneti žalbu na presudu Osnovnog suda u Pančevu zbog odluke o krivičnoj sankciji Apelacionom sudu u Beogradu.

BONUS VIDEO: 

PORODIČNA TRAGEDIJA U VRŠCU: Kuća u kojoj je policajac slučajno upucao oca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

SAUČEŠĆE PORODICAMA, IZDRŽITE Poznati potreseni masakrom na Cetinju - brojne objave na mrežama, otkazani nastupi