DROGIRAN USMRTIO UČITELJICU: Zakazano suđenje optuženom za nesreću kod Kaća 2021. u kojoj je poginula Tijana Bilić

Lj. P.

04. 05. 2022. u 21:06

OPTUŽNICA protiv Novosađanina Petra Korićanca (21), osumnjičenog za saobraćajnu nesreću na Zrenjaninskom putu kod Kaća, u kojoj je 7. novembra prošle godine poginula Tijana Bilić (na slici), učiteljica iz Novog Sada, potvrđena je, a pripremno ročište je zakazano za 10. maj u Višem sudu u Novom Sadu.

ДРОГИРАН УСМРТИО УЧИТЕЉИЦУ: Заказано суђење оптуженом за несрећу код Каћа 2021. у којој је погинула Тијана Билић

Foto: Fcaebook

Pritvor u kom se nalazi od hapšenja ponovo mu je produžen i može trajati do 3. juna.

Učiteljica novosadske osmoletke "Ivo Lola Ribar" nastradala je kada je na njen "reno klio" naleteo Korićanac, koji je za volanom "mercedesa", kako je posle nesreće utvrđeno testiranjem u KC Vojvodine, bio pod dejstvom marihuane i kokaina. Bilićeva se vraćala kući iz posete rodbini iz okoline Zrenjanina.

Korićanac, koji je bio za volanom "mercedesa" somborskih registarskih oznaka, kolima je iz pravca Novog Sada prema Kaću upravljao sa probnom vozačkom dozvolom, i sa njim u vozilu, iako je propisano, nije bio vozač sa iskustvom, a pored toga, kako saznajemo, preticao je kolonu, i to preko pune linije. Prednjim delom svojih kola je najpre udario u jedno vozilo, ali se nije zaustavio, nastavio je vožnju i udario u "klio", za čijim je volanom bila nesrećna učiteljica. Od siline udara njen automobil je sleteo s puta i prevrnuo se na krov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)