VASPITAČU IZ NIŠA TRI GODINE ZBOG OBLJUBE DEVOJČICE: Prvostepena presuda Osnovnog suda u Nišu

J.Ćosin

24. 01. 2022. u 18:42 >> 19:58

NIŠLIJA Vladimir P. (64), vaspitač u Dečjem kulturnom centru, osuđen je danas na tri godine zatvora zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje čija je žrtva bila maloletna polaznica ove ustanove. Reč je o prvostepenoj presudi Osnovnog suda u Nišu, na koju postoji pravo žalbe.

ВАСПИТАЧУ ИЗ НИША ТРИ ГОДИНЕ ЗБОГ ОБЉУБЕ ДЕВОЈЧИЦЕ: Првостепена пресуда Основног суда у Нишу

Vladimir P. radi u Dečjem kulturnom centru, Foto Privatna arhiva

Vaspitač je tokom suđenja negirao da je imao nedozvoljen odnos sa detetom i tvrdio je da navodi u prijavi nisu tačni. U petak su na ročištu ispitani roditelji devojčice, koja im se krajem prošle godine požalila na vaspitača.

- Sve je počelo kada se devojčica požalila da ju je vaspitač ljubio i dodirivao. Roditelji su se strašno uznemirili i oformljen je tim stručnjaka pred kojim je ona to ponovila, a oni su utvrdili da je svedočenje autentično. Tada je pritvoren - rekao nam je izvor iz istrage, dodavši da se u slučaj uključio i Centar za socijalni rad.

Vladimir P. je pred penzijom, a njegovo hapšenje je zaprepastilo nišku javnost i uznemirilo roditelje jer je bio poznat po tome što je uvek otvoren za šalu.

BONUS VIDEO:

RUSKI HELIKOPTERI „KAMOV-32“ STIŽU U SRBIJU: Najbolja mašina za gašenje požara

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)