TUŽILAŠTVO U PROBLEMU: Da li je Zoran Marjanović namerno isključio telefon? Veštak izvadio foliju, odbrana odmah reagovala

Novosti online

16. 09. 2021. u 12:18

SUĐENjE Zoranu Marjanoviću nastavljeno je danas saslušanjem svedoka iz Telekoma, koji je potvrdio mišljenje tog operatera, da osumnjičeni za ubistvo supruge nije isključio mobilni telefon u vreme ubistva Jelene Marjanović 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče.

ТУЖИЛАШТВО У ПРОБЛЕМУ: Да ли је Зоран Марјановић намерно искључио телефон? Вештак извадио фолију, одбрана одмах реаговала

Foto: M.A.

- Ukoliko je telefon isključen na regularan način, mreža registruje - rekao je svedok Đorđe Marović i tako opovrgao nalaz veštaka Dragomira Vasiljevića koji je ranije tvrdio da je Zoran namerno isključio telefon.

Posle ovog svedočenja, buru u sudnici izazvala je folija koju je izvadio veštak Vasiljević, zahtevajući od svedoka da kaže da li bi Zoranov telefon bio nedostupan da ga je zamotao u foliju.

- Sudija, posle godinu dana rasprave došli smo do folije za čokoladu, svako greši ljudski je priznati. Šta će sledeće veštak da izvadi iz cegera - reagovao je advokat Marjanovića Nikola Dumnić, posle čega je sudija zabranila pitanje.

Inače, folija je izazvala smeh čak i Zorana, koji je raspravu mirno posmatrao sa optuženičke klupe.

Veštak je pokušao da razmotri sve načine na koje bi to moglo da se desi, na šta je odbrana imala burnu reakciju.

- Ponašaš se kao Šerlok Holms! - rekao je advokat Dumnić.

Sledeće ročište zakazno je za 1. i 4. novembar, a radi se hemijska analiza zemljišta.

(Kurir)

BONUS VIDEO: Zoran Marjanović na grobu supruge Jelene

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)