TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA DEVOJKOM: Žandarmerija pronašla telo mlade Jovane

Novosti online

08. 05. 2021. u 13:10

DANAS oko 12.30 ronioci Žandarmerije izvukli su Gružanskog jezera telo Jovane Đ. (21) iz Kragujevca koja se u ovoj hidroakumulaciji prejuče utopila.

ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ ЗА ДЕВОЈКОМ: Жандармерија пронашла тело младе Јоване

Zoran Jovanović

Telo mlade Kragujevačke pronađeno je, kako saznajemo, blizu mesta gde ju je voda progutala.

Jovana Đ. je u četvrtak sa četvoro prijatelja provodila dan na Gružanskom jezeru. Društvo se vozilo gumenim čamcem, posle čega su Jovana, njen drug i drugarica prešli na dasku za surfovanje. Nešto kasnije svo troje su pali sa daske u vodu.

Jovana, koja prema nezvaničnim saznanjima, nije bila dobar plivač je odmah nestala ispod površine, dok su mladić i devojka uspeli da doplivaju do obale gde ih je sačekao jedan ribolovac.

Svi napori da se tog dana pronađe Jovana bili uzaludni, zbog čega je na Gružansko jezero juče stigao ronilački odred Žandarmerije.

U izvlačenju tela nesrećne devojke pomogli su pripadnici ribočuvarske službe.

(Blic.rs)

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Neznanje ubija

08.05.2021. 13:38

Ala su klinci neznalice, pojma nemaju o životu i opasnostima koje vrebaju. Udavila se zbog gluposti, ubila struja mladića na vagonu, izginuli vozeći se velikom brzinom... Misle da sve znaju i umeju, a ne znaju ni nos da obrišu bez pomoći roditelja.

Bojan

08.05.2021. 14:21

Prvo je da ili znas da plivas ili ne. Drugo je da kad upafnes u vodusa odecom tezis duplo vise nego bez odece. A trece je da u ovakvim situacijama kad je jos uvek hladno prsluk za spasavanje je najjeftinije zivotno osiguranje. Za nju je kasno ali se nafam da ce se nesto nauciti iz njenig stradanja