PREMINUO I DEKA KOG JE POKOSIO AUTO U NIŠU: Nakon Danice preminuo i LJubomir, "golfom" ih udarila žena

Novosti online

07. 05. 2021. u 11:13

LjUBOMIR Novaković (80) koji je 11. aprila teško povređen u saobraćajnoj nesreći na Vizantijskom Bulevaru u Nišu, preminuo je od zadobijenih povreda.

ПРЕМИНУО И ДЕКА КОГ ЈЕ ПОКОСИО АУТО У НИШУ: Након Данице преминуо и Љубомир, голфом их ударила жена

Foto: N. Skenderija

On je druga žrtva udesa koji se dogodio na pešačkom prelazu na mostu na Gabrovačkoj reci jer je 17. aprila povredama podlegla i Danica Andrić (75) koja je slučajno bila na istom mestu gde i Ljubomir.

Pešake je "golfom 4" pokosila pedesettrogodišnja Nišlijka protiv koje je podneta krivična prijava u redovnom postupku za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRI OSOBE LAKŠE POVREĐENE: U Južnobačkom okrugu za dan se dogodilo pet saobraćajnih nesreća