POTRESNE FOTOGRAFIJE IZ SMEDEREVA: Na njega se obrušio zid - pokušao je da pobegne, ali mu nije bilo spasa (FOTO)

J. I.

21. 04. 2021. u 18:24 >> 19:59

SMEDEREVAC Trajan Jovanović (70) poginuo je danas kada se na njega, dok je radio kod komšije, obrušio zid pomoćnog objekta koji je pokušavao da sruši. Nesrećni čovek odmah je podlegao povredama.

ПОТРЕСНЕ ФОТОГРАФИЈЕ ИЗ СМЕДЕРЕВА: На њега се обрушио зид - покушао је да побегне, али му није било спаса (ФОТО)

Foto: N. Živanović

Tragedija se dogodila oko 13 časova u Slavonskoj ulici na periferiji Smedereva. Trajan je danas, kao i dan ranije, radio kod komšije na rušenju stare, ozidane garaže.

Kada je posao već bio pri kraju, iznenada je na njega pao zid koji je još jedini ostao da se poruši. Svedoci kažu da je pokušao da pobegne i da se spase, ali u tome nije uspeo.

- Čula sam zapomaganje iz komšijinog dvorišta, i kako me dozivaju. Odmah sam dotrčala - potreseno je, za "Novosti", ispričala supruga nastradalog Zlatka Jovanović. - Zid je bio preko njega, pokušavale smo nas dve žene da ga oslobodimo. Vukle smo ga, dozivale pomoć, ali sve je bilo gotovo. Već je bio mrtav. I komšija je van sebe. Kaže, bolje da sam ja nastradao umesto njega.

Ispred kuće nastradalog odmah su se okupili rodbina i poznanici. Svi u suzama, šokirani nesrećom koja ih je iznenada zadesila.

- Bio je zdrav, izdržljiv, radan i uvek spreman da pomogne. Mrava nije zgazio. To svako može da vam kaže - priča sin Ljubiša Jovanović.

Trajan je bio sitne građe i u godinama, ali svi pričaju da je stalno bio u pokretu i radio.

- Pomagao je svima, nikome odmogao nije. Trideset godina je radio opasan posao, na kranu, gde je svakakva nesreća mogla da ga zadesi. A sada, kad je trebalo da se odmori i uživa u penziji, ovako strašno je okončao svoj život - kaže nam jedan komšija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)