"BILA JE OMILJENA U ODELJENJU": Direktor škole o devojčici (15) koja se obesila - svima će nam nedostajati! (FOTO)

M.L.

19. 04. 2021. u 16:12

U PRIGRADSKOM naselju Višnjak u Kragujevcu prošle noći desila se teška tragedija. U dvorištu kuće u ovom naselju pronađena je mrtva petnaestogodišnja A.S.

БИЛА ЈЕ ОМИЉЕНА У ОДЕЉЕЊУ: Директор школе о девојчици (15) која се обесила - свима ће нам недостајати!  (ФОТО)

Foto: M.L.

Prema informacijama iz istrage,nesretna devojčica obesila se u dvorištu porodične kuće a pronašli su je majka i brat.Odmah su obavestili Hitnu pomoć koja je ubrzo stigla. Lekari su pokušali reanimaciju,ali,nažalost, nije joj bilo spasa.

U ovom naselju tuga i neverica.Ispred porodične kuće okupili se najbliži,niko nije imao snage da bilo šta kaže o teškoj nesreći koja ih je zadesila.Komšije koje znaju ovu porodicu u neverici.

- Strašno,još ne mogu da poverujem da se to desilo.Bila je divno dete,koliko znamo dobar đak.Kakva li je to sila koje tako dobro dete uze, kao za sebe priča jedna komšinica.

Komšije kažu da je reč o dobroj i vrednoj porodici.Tragično preminula devojčica živela je u kući sa bakom,majkom,starijim bratom i mlađom sestricom.Otac im je na privremenom radu u Italiji.

- Koliko znamo nisu imali materijalnih problema,ni u čemu nisu oskudevali.Niko još ne može da poveruje da se desila tako teška tragedija,ništa na to nije ukazivalo,govore žitelji ovog naselja koji dobro poznaju ovu porodicu.

Foto: M. L.

 

Devojčica je pohađala osmi razred Osnovne škole „Dragiša Mihailović“ u ovom naselju. Direktor škole Dalibor Tvrdišić,povodom ovog tragičnog događaja održao je konferenciju za novinare.

Foto: M.L.

 

- Danas je veoma tužan dan u OŠ „Dragiša Mihailović“. Obavešteni smo da je učenica osmog razreda naše škole iznenada preminula. Njena vedrina,osmeh i druželjubivost svima će nam nedostajati. Naše iskreno saučešće izjavljeno je porodici. Ovaj tragičan događaj veoma je potresao naše učenike i nastavnike,navedeno je u saopštenju škole.

Direktor je rekao da je redovno pohađala nastavu, bila dobar đak, pozitivna,omiljena u odeljenju.Dodao je da je polagala probni završni ispit i pokazala dobre rezultate.Ništa,kaže on,nije ukazivalo na tragičan ishod.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)