U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se večeras posle 18 sati dogodila u Kikindi, na raskrsnici ulica Partizanske i Zmaj Jovine, povređena su tri lica među kojima je i trogodišnje dete, koje je, na sreću, zadobilo lakše povrede i u dobrom je stanju.

Zange

18.04.2021. 00:38

Samo da podsetim. Znak stop ne znači obavezu zaustavljanja na trenutak i nastavljanje kretanja bez provere da li neko nailazi ulicom sa pravom prvenstva.

Neko i nesto

22.04.2021. 07:12

@Zange - Ogranicenje brzine je 50 i na putevima sa pravom prvenstva a ne preko 100 koliko je divljao pomenuti motorista. Preleteo je preko pesackog istom brzinom pre nego je udario u auto. U suprotnoj traci od svoje. Bez tragova kocenja. Toliko o savesnim motoristima.

vlajko

18.04.2021. 02:33

Šta vredi što se atomobil propisno zaustavio na znaku stop kada je potom nepropisno krenuo ne ustupajući prvenstvo prolaza motociklisti, e samo to niste napisali, ispada kako žena nije ništa kriva a čovek pogibe jer mu je izašla na put gde je imao prvenstvo prolaza

baki

18.04.2021. 12:09

Nastavlja se divljanje "ugrožene kategorije vozača" tj. motoraša ...po stanju automobila se vidi da se motociklista kretao propisnom brzinom , jel ?

Neko iz Kikinde

18.04.2021. 12:24

Često prolazim tom raskrsnicom i mogu da kažem da je ta raskrsnica dosta opasna i nije sasvim pregledna i da bi se na toj raskrsnici trebao napraviti kružni tok da se ovakve stvari ne bi dešavale, što bi podrazumevalo i proširenje i jedne i druge ulice, a uz to je asfalt u Zmaj Jovinoj ulici koja je prometnija od Partizanske u dosta lošem stanju. U ovom slučaju očigledna je krivica žene koja je vozila automobil osim ako se motociklista nije kretao toliko velikom brzinom da nije mogla na vreme da ga vidi, ali to će utvrditi istraga. Na žalost Zmaj Jovina, a i još neke kikindske ulice, vikendom popodne kad ima manje saobraćaja i kad je lepo vreme često služi motociklistima da isprobavaju svoje motore krećući se velikim brzinama, a saobraćajne policije baš tada nikad nema na ulicama da ih sprečava u tome. Možda se baš zbog toga i desila ova tragedija.