DETALJI STRAVIČNE NESREĆE NA IBARSKOJ: U automobilu bila televizijska ekipa, organizatorka poznate emisije stradala (FOTO)

Novosti online

16. 04. 2021. u 14:14

U SAOBRAĆAJNOM udesu kamiona i kamioneta, koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u 11 sati, u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali, teško su povređene dve osobe i pričinjena je značajna materijalna šteta. Deo ekipe emisije "Kuća od srca" bio je u kamionetu koji je učestvovao u udesu.

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ НА ИБАРСКОЈ: У аутомобилу била телевизијска екипа, организаторка познате емисије страдала (ФОТО)

Foto: G. Šljivić

Voditelj Žarko Lazić "Kuće od srca" nije bio sa ostatkom ekipe kada se udes dogodio, dok je organizatorka nažalost poginula, a vozač je dobro.

Podsetimo, kako se sumnja, udes se dogodio kada je kamion „skanija“, prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naleteo na kamionet „fijat“ beogradske registracije u kojem se nalazio deo ekipe poznatog televizijskog serijala „Kuća od srca“, a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza.

Od siline udarca kamionet je bukvalno odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.

Teško povređenog muškarca i ženu iz smrskanog kamioneta izvukli su pripadnici kraljevačke vatrogasno-spasilačke jedinice i oni su potom sanitetom preveženi u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj se na ovoj deonici Ibarske magistrale odvijao naizmenično jednom kolovoznom trakom, a više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)