TRAGEDIJA NA SENJAKU: Muškarac i žena stradali u požaru, lekari mogli samo da konstatuju smrt

Tanjug

13. 04. 2021. u 07:18

PROTEKLE noći na Senjaku, u ulici Koste Glavinića kod broja 10a, muškarac i žena stradale su u požaru, a lekarska ekipa mogla je samo da konstatuje smrt, rečeno je u Hitnoj pomoći.

ТРАГЕДИЈА НА СЕЊАКУ: Мушкарац и жена страдали у пожару, лекари могли само да констатују смрт

Foto: Printskrin

U 23:12 ekipa je intervenisala na Karaburmi u ulici Marijane Gregoran, jer je kod broja 33 upucan u nogu mlađi muškarac koji je prenet u Urgentni centar na reanimaciju.

Nešto kasnije, na uglu ulica Marijane Gregoran i Vojvode Micka, takođe na Karaburmi, mladić starosti 20 godina isečen je nožem i hitno prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

Tokom noći je dežuralo 20 ekipa Hitne pomoći, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 93 puta, na javnim mestima 15 puta, od čega su bile četiri saobraćajne nesreće sa lakše povređenim učesnicima.

Do 6 časova ovoga jutra Hitna pomoć je obavila 21 interklinički transport kovid pacijenata koji su transportovani u kovid bolnice na području Beograda, u Zemun, Batajnicu i na Zvezdaru.

Kao i prethodnih dana, u velikom broju su se javljali i hronični bolesnici - hipertenzičari koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)