PRVE FOTOGRAFIJE SUDARA U KOM SU POVREĐENA DECA: Auto se zabio u autobus pun mališana, prebačeni u šabačku bolnicu (FOTO)

Novosti online

03. 06. 2023. u 12:41

SAOBRAĆAJNA nesreća u kojoj je povređeno desetoro dece dogodila se kada je vozač "golfa" (77) preko pune linije skrenuo ka benzinskoj pumpi dogodila se u Jevrejskoj ulici u Šapcu.

ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ СУДАРА У КОМ СУ ПОВРЕЂЕНА ДЕЦА: Ауто се забио у аутобус пун малишана, пребачени у шабачку болницу (ФОТО)

Foto: Tanjug/Mirjana Čvorić Gubeljić

Vozač "golfa" je uhapšen i uz krivičnu prijavu za krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja biće saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu.

Na fotografiji sa lica mesta, vidi se da je autobus oštećen sa prednje strane. Vozilo je kompletno ostalo bez prednjeg dela, a otpao je i jedan far.

Foto: Tanjug/Mirjana Čvorić Gubeljić

 

Prema prvim informacijama koje je saopštila Tatjana Cvejić, portparolka Opšte bolnice "Dr Laza K. Lazarević" u Šapcu, u Urgentnom prijemu je primljeno 10 dece i vodič iz autobusa.

- Deca su iz Futoga i krenuli su na ekskurziju u Tršić. Ona još čekaju da se obave potrebni pregledi, ali su raspoložena, smeju se i nema teže povređenih. Vodič koji je bio sa decom upućen je na dodatnu dijagnostiku - naveo je izvor za medije.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: POTRESNE SCENE NA MOSTU U VARVARINU -  Obeležena godišnjica NATO bombardovanja i ubistva 10 civila

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili