PREŽIVELI SMO PRAVU AGONIJU: Ispovest Zorice iz Niša koju su sinoć izujedali psi (FOTO)

J. Ć.

31. 05. 2023. u 16:21

SINOĆ nešto pre 10 sati vraćala sam se od komšinice, samo što sam prešla ulicu izašla su 4-5 psa ispred mene, 4 su me napala. Htela sam da pobegnem u komšijsko dvorište i potrčala sma ka njemu, kada su oni skočili na mene i srušili me. Na svu sreću komšinice su čule zapomaganje i izašle pa su ih oterale inače bih verovatno mnogo više bila povređena. Isto je prošlo i dete kog su napali malo pre mene.

ПРЕЖИВЕЛИ СМО ПРАВУ АГОНИЈУ: Исповест Зорице из Ниша коју су синоћ изуједали пси (ФОТО)

Foto: J.Ć.

Ovako za „Novosti“ priča Zorica P. iz Kamenice kod Niša koju su sinoć napali psi i naneli joj povrede na desnoj nozi, poveredu butine, nadkolenica i ogrebotine, na ruci ujede, a prilikom pada povredila je i rame.

Malo pre nje, ista grupa pasa napala je njenog komšiju četrnaestogodišnjaka.

- Desetak minuta pre nego što su mene napali, povredili su četrnaestogodišnje dete. Ujedali su ga po nogama, ali je nekako na svu sreću uspreo da se sakrije u zgradu adružnog doma koja se ruši, ali je uspeo tu da se skloni i tako je tu stajao, nije smeo da izađe sve dok nije čuo da je Hitna pomoć došla da zbrine mene. Onda je on izašao i tražio  i on pomoć, pa su nas zajedno kolima Hitne odvezli. Kako je jutros majka rekla ušivai su ga, dublje rane – priča nam ona.

Kako kaže u pitanju su napušteni psi, ali o njima brinu komšije iz obližnjeg dvorišta koje je potpuno neograđeno, pa psi izlaze u potrazi za hranom.

- To su verovatno napušteni psi koje niko ne vezuje, prate ljude koji ih hrane, ili tu oko kontejnera traže hranu. Uglavnom nadležni ovozi pse, kastriraju ih i puste ih na obližnje izletište Dabilo, ali se oni vraćaju u potrazi za hranom - govori nam ona.

Kaže da je ovo je peti slučaj napada istih pasa za dva meseca, a treći u zadnje dve nedelje.

- Jutros u ambulanti su mi rekli da je žena koju su napali do pre dva dana dolazila na previjanje – priča ona. Meštani su zabrinuti jer su napadi sve učestaliji, a u blizini je osnovna škola koja je takođe neograđena. Više puta pokušavali su da reše problem, ali dosada nisu uspeli da utvrde ko je za njih nadležan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili