TRUDNA KATARINA I NENAD POČIVAĆE U ISTOM GROBU: Majka Ksenija plače - umesto da spremam veselje za rođenje unučeta, sahranjujem sina i snaju

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

01. 04. 2023. u 16:23

KATARINA Jovanović (23) i njen dve godine stariji suprug Nenad Bilić, zajedno, zaljubljeni i bliski, jedan pored drugog, napustili su ovaj svet i po dogovoru Nenadove majke Ksenije i hraniteljke iz Ruskog Sela, kod koje je odrasla Katarina, biće sahranjeni u zajedničkoj grobnici u Zrenjaninu.

ТРУДНА КАТАРИНА И НЕНАД ПОЧИВАЋЕ У ИСТОМ ГРОБУ: Мајка Ксенија плаче - уместо да спремам весеље за рођење унучета, сахрањујем сина и снају

B.G.

- Bili su zajedno do poslednjeg trena, voleli se i uvek jedno drugog štitili, pa je red i da ih sahranimo zajedno - kaže kroz suze majka Ksenija, ističući da se čula sa Katarininom hraniteljkom i obe su se složile da je tako najbolje. - Samo što ja još ništa ne znam, bila sam danas u policiji, rekli su mi da dođem u ponedeljak u osam ujutro - nastavlja plačljivim glasom Nenadova majka, uz napomenu da nije dobila nalaz obdukciji niti bilo kakav odgovor šta je uzrok smrti njenog sina i njegove trudne supruge, sa kojom se venčao u novembru prošle godine.

Nenad Bilić (25) iz Zrenjanina i njegova supruga, Katarina Jovanović (23) iz Ruskog Sela, tragično su stradali u iiznajmljenom dvorišnom stanu u zgradi u Ulici Emila Gavrila 23 u centru Zrenjanina, a po svemu sudeći u snu su se ugušili usled curenja plina iz plinske peći u sobi.

- Verujte veoma mi je teško, umesto da razmišljamo kako ćemo se veseliti zbog rođenja, ja sad planiram sahranu sinu i snaji, a još ništa ne znam - kaže majka Ksenija, ponavljajući da je tako najbolje i da zato što su zajedno živeli i zajedno otišli u smrt, treba da i počivaju. - Greh bi bio razdvajati ih zato što su se obećali jedno drugom da će biti zajedno do kraja života. Nažalost, to se desilo strašno i brzo. Sigurna sam da bi i oni to voleli.

Kaže kako je neizvesnost izjeda.

- Imam osećaj kao da je neki ružan san i da će se pojaviti, a sa druge strane nemoćna sam, ništa ne znam i čekam.Raspitivali smo se, bili u policiji i tamo su nam rekli da ne mogu ništa da nam kažu dok se ne završi obdukcija i dok ne dobiju izveštaj iz Instituta za sudsku medicinu - suznim glasom ističe majka Ksenija u nadi da će u ponedeljak ujutro saznati sve detalje, uzrok smrti i kako se i šta sve dogodilo.

U dvorištu gde se tragedija dogodila muk i tišina, komšije nerado pričaju o bilo čemu.

U ŠKOLI 9.MAJ TUGA I NEVERICA

Katarina i Nenad su se upoznali u osnovnoj i srednjoj školi za decu sa posebnim potrebama 9.maj u Zrenjaninu, svi su ih znali kao komunikativne i veoma drage, uvek nasmejane mlade osobe.

- Ma bili su toliko veseli, nasmejani, izgledali srećno, bez obzira što nisu imali novca, kako su rekli i zamolili gazdaricu da ih sačeka za kiriju i dažbine - kaže starija žena, koja živi u istom dvorištu, na drugom kraju zgrade.

- Baš su delovali srećno, planirali su veliku feštu i proslavu rođenja deteta - kaže komšnica, koja je Kaću i Nešu poslednja videla u subotu popodne.

B.G.

U stanu ništa osim ćebeta na kojem su bila tela

- Kada sam u pratnji policije i gazdarice stana, ušao unutra, osim velike toplote i nesnosnog neprijatnog mirisa već nadutih i raspalih tela, ništa nismo zatekli, nije bilo kreveta, samo ta nesretna plinska peć koja je furnjala i razbijeno staklo sa prednje starne - kaže komšija koji je pajserom razvalio ulazna vrata stana u kojem su beživotna tela pronađena.

BONUS VIDEO - NOVOSTI NA MESTU GDE SU NAĐENA DVA LEŠA: Tela muškarca i žene u fazi raspadanja u stanu u Zrenjaninu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

CIRKULARNI GRADOVI: Prilika za lepšu budućnost