TUŽNA SUDBINA KATARINE I NENADA: Od avgusta su bili u braku, ona odrasla kod hranitelja

R. Š.

31. 03. 2023. u 16:04

Život je, izgleda, bio maćeha prema mladoj Katarini J. (23) koja je zajedno sa Nenadom B. (25) pronađena mrtva u iznajmljenom stanu u Zrenjaninu i to u četvrtom mesecu trudnoće. Njih dvoje bili su u braku od avgusta prošle godine, saznaju "Novosti".

ТУЖНА СУДБИНА КАТАРИНЕ И НЕНАДА: Од августа су били у браку, она одрасла код хранитеља

Foto: Fejsbuk

Upoznali su se i zavoleli u srednjoj školi za osobe sa smetnjama u razvoju u Zrenjaninu koju su oboje završili. Njena sudbina od rođenja nije vesela, jer je odrasla bez roditeljske brige i pažnje. Naime, od malena je bila u hraniteljskoj porodici u Ruskom Selu kod Kikinde. Od njih se odselila kada je napunila 18 godina.

- Katarina je kod nas bila od treće godine života. Brinuli smo o njoj 15 godina. Odselila se kada je napunila 18 godina, do kada hraniteljstvo i traje. Od avgusta prošle godine, kada se udala, nismo bili u kontaktu. Nije se javljala i ne znamo šta se tačno dešavalo u odnosima nje i Nenada. Njih dvoje upoznali su se u srednjoj školi „9.maj“ u Zrenjaninu, koju su oboje završili. Ona je završila za šnajderskog tehničara, a on za auto-limara. Iz medija smo najviše saznali šta se tačno dogodilo – uplakanim glasom ispričala nam je hraniteljka koja je odgojila Katarinu J.

Tragedija mladog para potresla je Katarinine hranitelje, ali i meštane Ruskog Sela, mada za njeno tačno ime malo ko zna. Naime, njenog prezimena nema među meštanima ovog mesta kod Kikinde, ali komšije znaju porodicu kod koje je odrasla.

- Video sam na internetu sliku devojke koja je stradala u Zrenjaninu i učinila mi se poznatom. Onda sam pročitao da je iz našeg sela i pomislio sam da je to dete bilo kod hranitelja, ali je dugo, dugo nisam video u selu – rekao je jedan meštanin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju