ŽENA KOJA JE PRONAĐENA MRTVA BILA U 4. MESECU TRUDNOĆE: Jezivi detalji tragedije u Zrenjaninu (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

31. 03. 2023. u 11:49

U DVORIŠNOM stanu zgrade u Ulici Emila Gavrila 23 juče oko 17 časova, komšije iz okolnih stanova, nakon obijanja brave, u prisustvu vlasnice stana, otkrile su užasan prizor, na podu dva beživotna tela, jedno pored drugog.

ЖЕНА КОЈА ЈЕ ПРОНАЂЕНА МРТВА БИЛА У 4. МЕСЕЦУ ТРУДНОЋЕ: Језиви детаљи трагедије у Зрењанину (ФОТО)

Foto: B. G.

 - Bila je velika toplota, muškarac je ležeo na ćebetu, mlađa žena pored njega, okrenuta prema zidu, u stanu nije bilo kreveta niti drugih stvari, očigledno su se ugušili usled velike toplote, plinska peć samo što nije eksplodirala - kaže komšija koji je obio bravu, u prisustvu policije i gazdarice, uz napomenu da nije bilo lako jer je ključ bio u bravi sa unutrašnje strane.

 - Morao sam pajserom, tako je gazdarica, inače starija žena, rekla i dala saglasnost da tako uradim -  dodao je komšija, potvrđujući da nesrećnu devojku i mladića niko od brojnih stanara u dvorišnim stanovima okolo nije ni čuo ni video.

 - Oni su se u stan uselili u prošlu subotu, jako su mi boli simpatični, htela sam da im ne naplatim kiriju, samo da redovno plaćaju dažbine i dogovor je bio da Nenad, tako mi je rekao da se zove, u ponedeljak dođe na konačan dogovor i eto - kaže za Novosti 83-godišnja vlasnica stana.

BONUS VIDEO:

NOVOSTI NA MESTU GDE SU NAĐENA DVA LEŠA: Tela muškarca i žene u fazi raspadanja u stanu u Zrenjaninu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni