ZAŠTO JE UČENIK IZ KAČAREVA BIO NA RAZGOVORU KOD DIREKTORKE: Dobio prekore zbog loše urađenog probnog ispita?

30. 03. 2023. u 19:10

SMRTONOSNI skok Save F. (14), učenika osmog razreda OŠ „Žarko Zrenjanin“ iz južnobanatskog sela Kačarevo, dogodio se nakon sastanka sa direktorkom škole, kom je prisustvovala i njegova majka.

ЗАШТО ЈЕ УЧЕНИК ИЗ КАЧАРЕВА БИО НА РАЗГОВОРУ КОД ДИРЕКТОРКЕ: Добио прекоре због лоше урађеног пробног испита?

Foto: Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje

Šta je bila tema njihovog razgovora, za sada se samo nagađa, jer direktorka Slobodanka Đukić nije dostupna medijima otkako se ta tragedija dogodila.

"Novostima" je nezvanično rečeno da je dečakova majka sa direktorkom razgovarala o organizaciji nekog školskog događaja, jer je član roditeljskog saveta, a da je Sava usput prisustvovao zato što je loše uradio probni završni ispit.

Zbog tog sastanka je i zakasnio na čas nemačkog, nakon kojge i skočio u smrt.

Prema svedočenju njegovih drugara iz razreda, on se na tom času čudno ponašao. U jednom trenutku je lupio glavom o sto, a navodno je pisao i oproštajno pismo. Rekao je da mu je muka i da mu je zagušljivo, zbog čega su učenici uz odobrenje nastavnice otvorili prozor, kroz koji je i skočio čim se čulo školsko zvono.

Škola je danas delimično radila, jer su učenici viših razreda bili pušteni kući već posle prvog časa. U trenutku kada je ekipa „Novosti“ ušla u školu, u hodniku nije bilo nikoga, čak ni obezbeđenja. Sve je bilo sablasno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024