"ŽILE, KUĆO MOJA, ŠTA ĆU SAD BEZ TEBE" Potresne scene na Čukarici - Supruga jaukala pored autobusa u kojem je preminuo vozač GSP-a (FOTO)

S.V.

29. 03. 2023. u 22:49

KADA su vozila "Parking servisa" odnela oštećene automobile, pomeren je i autobus do stanice na suprotnoj strani ulice.

ЖИЛЕ, КУЋО МОЈА, ШТА ЋУ САД БЕЗ ТЕБЕ Потресне сцене на Чукарици - Супруга јаукала поред аутобуса у којем је преминуо возач ГСП-а (ФОТО)

Foto: I. Marinković

Tada su stigle supruga i ćerka preminulog vozača GSP, kojima je pozlilo kad su videle razlupano staklo na vozilu i stvari svog supruga i oca Živote koje su bile rasute po šoferskoj kabini - patike, jaknu, peškir, telefon, ruksak...

Foto: I. Marinković

POTRESNO Supruzi preminulog vozača GSP pozlilo

- Buco, Žile, kućo moja, šta ću sad bez tebe. Kako tako da odeš Buco, on je bio najveći i najjači, imao je dva metra, njemu ništa nije moglo da se desi - jaukala je supruga koja je od šoka pala na trotoar, a ćerka i prolaznici su je tešili.

Podsetimo, vozač GSP Života M. (61) preminuo je večeras za volanom autobusa na liniji 56, kada mu je pozlilo na uglu ulica Trgovačke i Braće Vučković na Čukarici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (3)

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!